Menu
Gratis studiegids

VAVO - VMBO/HAVO/VWO

Haal alsnog een ontbrekend VMBO, HAVO of VWO certificaat (diploma) voor één of meerdere vakken. Of kies voor een complete opleiding en behaal het volledige VMBO, HAVO of VWO diploma. NHA biedt diverse VAVO-opleidingen, oftewel Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs. Deze zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor leerlingen die bijvoorbeeld op één of enkele vakken gezakt zijn voor het eindexamen. Dit betekent dat je middels een VAVO-thuisstudie je voortgezet onderwijs diploma kunt halen, in zijn geheel of per vak. Van VMBO Biologie tot een compleet HAVO-diploma, of Wiskunde B, Duits, Frans tot een complete VWO thuisstudie: bereid je voor op het officiële eindexamen en haal (alsnog) de vakken die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor een VAVO opleiding?

Er zijn verschillende redenen om een NHA VAVO opleiding te volgen. Heb je bijvoorbeeld een opleiding op het oog, maar zitten hier vooropleidingseisen op een bepaald niveau aan vast? Of heb je een bepaald profiel of vakkenpakket gevolgd, maar heb je een extra vak nodig om de aansluiting met je vervolgopleiding te verbeteren? Of ben je gezakt voor je eindexamen en wil je niet het gehele jaar overdoen? De VAVO opleidingen van NHA geven jou de mogelijkheid om zeer specifiek vakken te volgen op het door jou gewenste niveau. Je ontvangt al het lesmateriaal thuis zodat je in je eigen tempo kunt studeren. Met hulp van de vakdocenten word jij naar een VWO, VMBO of HAVO deelcertificaat of diploma geleid.

Erkende opleidingen voor staatsexamen

Al onze VAVO opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en leiden je op voor het officiële staatsexamen op VMBO, HAVO of VWO-niveau. Haal alsnog je ontbrekende certificaat van een vak of start met een complete opleiding.Het diploma staat gelijk aan het diploma dat je in het dagonderwijs kunt halen. Bijkomend voordeel: je bepaalt zelf het tempo waarin je leert. Uiteraard krijg je optimale begeleiding, de beste studieboeken, uitgebreide examentraining en examengarantie.

Daarom studeren bij NHA

  • 50% lesgeldkorting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een erkend diploma
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
Lees meer over studeren bij NHA »
 
  nrto keurmerk iso
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!