Henna Brows  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Henna Brows
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
389,00
of 
3 x €143,00
 • Met materialenpakket t.w.v. €150
 • Begeleiding van ervaren docent
 • Praktijkgerichte opdrachten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Word een expert in Henna Brows met deze cursus

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met perfect gevormde wenkbrauwen zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Klinkt ideaal, toch? Met deze cursus Henna Brows leer jij alles over deze nieuwste trend in de beautywereld. Na het volgen van de cursus heb jij deze behandeling volledig onder de knie.
 
 Inclusief GRATIS materialenpakket (t.w.v. € 150,-!)

 Talloze duidelijke video’s waarin de praktische aspecten worden behandeld

 Leer browmapping technieken (uniek!)

 Inclusief kortingscode voor het bestellen van nieuwe materialen

 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

Zo gemakkelijk is het zetten van je eerste stap naar een toekomst als Henna Brow specialist!

 

Leer de theorie én de praktische vaardigheden met deze Henna Brows cursus

De cursus Henna Brows leert jou de theorie én praktische vaardigheden om deze populaire behandeling uit te voeren. Dankzij de combinatie van theorie, video-instructies en een compleet materialenpakket, ben jij klaar om jouw carrière in de beautyindustrie naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien ontvang je een uitgebreid materialenpakket t.w.v. € 150,- zodat je direct aan de slag kunt.

 

Heb jij een passie voor beauty en wenkbrauwstyling?

De Henna Brows cursus is ontwikkeld voor iedereen die een passie heeft voor beauty en wenkbrauwstyling. Of je nu al werkzaam bent in de beautyindustrie of juist een carrièreswitch overweegt, deze cursus biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

De cursus is ideaal voor professionals die hun diensten willen uitbreiden met een populaire behandeling. Zelfs als je nog geen ervaring hebt in de beautybranche, is deze cursus een uitstekende start om je vaardigheden op te bouwen en je klanten te voorzien van perfecte wenkbrauwen.

 

Cursus Henna Brows: Dé ideale basis voor Powder Brows of PMU

De cursus Henna Brows is een goede basis voordat je begint aan een opleiding Powder Brows of PMU. Het is een perfecte manier om te oefenen en vaardigheden te ontwikkelen zonder permanente resultaten, en zonder dat je meteen hoeft te investeren in dure tattoo-apparatuur.

 

Stap voor stap leren: Talloze gedetailleerde video’s ter begeleiding 

De cursus Henna Brows is ontworpen om jou zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden bij te brengen. Je leert over de oorsprong en toepassing van henna, hoe je verschillende wenkbrauwvormen kunt creëren en welke contra-indicaties er zijn. Dankzij gedetailleerde video’s leer je stap voor stap hoe je de behandeling uitvoert en onderhoudt.

 

Maak kennis met je docent

Maak alvast kennis met je docent Henna Brows. Onze ervaren vakdocent van deze cursus stelt zichzelf graag kort aan je voor. Ook krijg je een kort voorproefje te zien van de instructievideo's in de cursus:

  


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Henna Brows cursus

Tijdens de Henna Brows cursus behandelen we een breed scala aan onderwerpen waar jij actief mee aan de slag gaat. De volgende thema's komen onder andere aan bod:

 

Wenkbrauwvormen:

Je leert tijdens deze module van de cursus Henna Brows alles om verschillende wenkbrauwvormen perfect aan te brengen voor elke gezichtsvorm. Ontdek hoe je de juiste vorm kiest en aanpast aan de unieke kenmerken van elk gezicht. Dit zorgt voor een natuurlijke en flatterende look.

 

Contra-indicaties:

Ontdek welke omstandigheden en huidtypes niet geschikt zijn voor henna brows. Leer hoe je deze herkent en welke alternatieven je kunt bieden. Zo zorg je voor veilige en effectieve behandelingen voor al je klanten.

 

Uitvoering:

Leer tijdens deze module van de cursus de technieken van browmapping voor de ideale wenkbrauwvorm en krijg stapsgewijze begeleiding bij de behandeling. Je ontdekt hoe je de perfecte henna kleur selecteert, afgestemd op haartype en huidskleur, voor een natuurlijk en harmonieus resultaat bij elke klant.

 

Nazorg:

Wat zijn de beste technieken voor het verzorgen van wenkbrauwen na de behandeling? Leer hoe je de resultaten langdurig behoudt door juiste nazorg en onderhoudstips toe te passen. Zo zorg je ervoor dat de wenkbrauwen van je klanten er altijd perfect blijven uitzien.

 

Inclusief unieke instructievideo’s

Je ontvangt bij de cursus veel unieke instructievideo’s. Deze video’s laten je de handelingen, die in de oefenstof al stap-voor-stap met foto’s worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden. 

Met de kennis en vaardigheden die je leert in de cursus Henna Brows, kun je na afloop niet alleen jezelf, maar ook je klanten voorzien van prachtige wenkbrauwen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je cursus Henna Brows af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze cursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de cursus Henna Brows is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Henna Brows valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus Henna Brows uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Henna Brows, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de cursus Henna Brows is 3 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd!

Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Gratis materialenpakket Henna Brows

Bij deze Henna Brows cursus ontvang je een gratis uitgebreid materialenpakket ter waarde van maar liefst € 150,-. 

Je hoeft dus niet eerst zelf materialen aan te schaffen, maar ontvangt direct alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met de cursus. 

Kun je geen genoeg krijgen van Henna Brows en heb je meer materialen nodig? Geen probleem! Als student van NHA ontvang je een persoonlijke code zodat je met een mooie korting extra materialen kunt bestellen bij Livlashes. 

 

Henna Brows materialenpakket inbegrepen bij de cursus

LESGELD

Lesgeld

Henna Brows
€389,00
of  3x 143,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€389,00
of  3x 143,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!