Menu
Gratis studiegids

Gratis proefles 

 

Het is heel begrijpelijk dat je niet volledig kunt inschatten hoe een cursus of opleiding is voordat je eraan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg jij een preview in de door jou gekozen cursus. 

Toegang krijgen tot een gratis proefles

Kies een cursus of opleiding op de website van NHA. Ga naar de pagina van de cursus of opleiding, waar naast de cursusafbeelding een button staat met de tekst "Gratis proefles". Middels deze button krijg je toegang tot de gratis proefles.

Je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving en ziet er de algemene handleiding, een digitale proefles en de inhoudsopgave van de cursus.

Je kunt de les doornemen en als deze goed bevalt, schrijf je je in.

 

Complete cursus of opleiding 15 dagen proberen

Na inschrijving ontvang je het studiepakket per post en gaan er meer lessen open in de digitale leeromgeving. Ook kun je dan contact leggen met je persoonlijke docent en medestudenten.

Als je het studiepakket per post thuis ontvangt, gaan de 15 dagen proefstuderen in. 
Bevalt de cursus je niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen. Zonder navraag.

De gratis proefles én de 15 dagen proberen zijn ideaal om te ervaren of een cursus of opleiding aansluit op jouw wensen.

 

Toch liever een gratis cursus om te testen?

De complete manier van studeren ervaren bij NHA, zonder iets te betalen en zonder een complete cursus op proef te bestellen? Daarvoor hebben wij een mooie gratis cursus voor jou klaarstaan. Leer in 6 lessen de beginselen van Psychologie en Coaching. Op deze manier krijg je echt een goed beeld van hoe een cursus bij ons is opgebouwd. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!