Gratis studiegids

Gratis proefles: krijg een exclusieve preview

Wanneer het om je studie gaat wil je graag de juiste keuze maken. Maar hoe weet je nu zeker dat jouw keuze ook de juiste keuze is voor jou? Het is heel begrijpelijk dat je niet volledig kunt inschatten hoe een cursus of opleiding is voordat je eraan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg jij een exclusieve preview in de door jou gekozen studie en weet je zeker dat jij de beste keuze maakt. 

Met een vrijblijvende en gratis proefles krijg jij toegang tot de digitale leeromgeving (Plaza). Zo krijg je niet alleen een inkijkje in de specifieke door jou gekozen studie, maar maak je ook kennis met de unieke leermethode van NHA.

Daarnaast zie je de inhoudsopgave zodat je weet welke onderwerpen jouw studie bevat en krijg je een handleiding zodat je precies weet hoe jij van start moet gaan met jouw  studie. Je hoeft enkel nog te beginnen met jouw gratis proefles!

 

Hoe volg ik een gratis proefles?

Heb je jouw studie gekozen en wil je graag weten of je de juiste keuze hebt gemaakt? Dan doe je er goed aan om vrijblijvend een gratis proefles te volgen. Hoe je dat precies doet? In 4 eenvoudige stappen!

 

 Kies een cursus of opleiding die bij jou past
 Ga naar de webpagina van jouw gekozen studie
 Klik op de button "Start je proefles" naast de cursusafbeelding
 Volg jouw gratis proefles!

 

 

 

 

 

Complete cursus of opleiding 15 dagen proberen

Bevalt je gratis proefles maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je jouw studie gratis en vrijblijvend 15 dagen proberen. Op die manier krijg je een nóg beter beeld van hoe jouw gekozen studie in elkaar zit en krijg je voldoende tijd om te ontdekken of de studie écht bij jou past.

Om 15 dagen gratis jouw studie te proberen, schrijf je je in voor jouw studie. Na je inschrijving ontvang je het studiepakket per post en gaan er meer lessen open in de digitale leeromgeving. Ook kun je dan contact leggen met je persoonlijke docent en medestudenten.

Als je het studiepakket per post thuis ontvangt, gaan de 15 dagen proefstuderen in. Is je studie toch niet helemaal wat jij had gedacht? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen. Zonder navraag. De ideale manier om te ontdekken welke studie bij jou past!

 

 

Toch liever een gratis cursus om te testen?

Wil je de complete manier van studeren ervaren bij NHA, zonder iets te betalen en zonder een complete cursus op proef te bestellen? Daarvoor hebben wij een gratis cursus voor jou klaarstaan. Met deze cursus leer je in 6 lessen de beginselen van Psychologie en Coaching. Op deze manier krijg je een goed beeld van de unieke studiemethode van NHA. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!