Gratis studiegids

WIL JIJ VOORDELIG STUDEREN BIJ NHA?

 

Wil jij je graag verder ontwikkelen met een cursus of opleiding van NHA? Ben je op zoek naar manieren om jouw studiekosten te financieren? Mogelijk kom je in aanmerking voor een van onderstaande subsidies. Er zijn verschillende subsidies waar jij van kunt profiteren. Lees snel verder!

 

Ontdek alle subsidies:


   Scholingsvoucher Rotterdam »
   Twents Fonds voor Vakmanschap »

 

 

Voor welke subsidie kom ik in aanmerking?

Wil je subsidie aanvragen voor een opleiding bij NHA? Bekijk dan snel of je voor één van bovenstaande subsidies in aanmerking komt. Zo kun je jouw studiekosten verlagen en je voordelig verder ontwikkelen!

 

 

Vraag je werkgever om hulp!

Kom je niet in aanmerking voor een van deze subsidies? Mogelijk kun je toch voordelig een opleiding bij ons volgen via jouw werkgever. Veel werkgevers stellen namelijk een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor hun werknemers. Dit budget kun je gebruiken om je verder te ontwikkelen in jouw carrière. 

Lees meer »

Meer weten? 

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden? Heb je ergens vragen over of heb je hulp nodig? Geen zorgen, wij helpen je graag! 

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!