Gratis studiegids

Algemene informatie

Volg een bloemist opleiding bij NHA

Wat doe je als beginnend bloemist? Een cursus volgen? Is er eigenlijk wel een bloemist opleiding als je een bloemenzaak begint? Wat als je bijvoorbeeld een opleiding bloembinden volwassenen zoekt? Dan kun je terecht bij NHA. Natuurlijk.

Wat heeft een bloemist nodig? Die vraag stelde NHA nog voor de bloemist opleiding in de ontwerpfase kwam. Het antwoord: kennis van ondernemen en kennis van bloemen. Dat zijn de 2 ingrediënten van de cursus Bloemist van NHA.

Deurwaarder worden

Wil je langs de deuren gaan en spullen in beslag nemen? Van salaris tot inboedel en van auto tot andere waardevolle bezittingen? Ga dan aan de slag als gerechtsdeurwaarder. 

Er is slechts één deurwaarder opleiding die je kunt volgen wanneer je als gerechtsdeurwaarder aan de slag wil. Verder zitten er nog enkele voorwaarden aan deze opleiding verbonden. Lees er hier meer over >> 

Directie Assistent worden?

Ben jij een echte multitasker, heb je een georganiseerd karakter en wil jij de directie van een bedrijf ondersteunen? Dan is het beroep Directie Assistent jou op het lijf geschreven.

Als echte duizendpoot ga je moeiteloos van de ene taak naar de andere. Van telefoontjes afhandelen tot het regelen van vergaderingen en van het organiseren van een zakenreis tot notuleren bij belangrijke meetings. 

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!