Gratis studiegids

Online PE-punten halen

Het op peil houden van je kennisniveau is belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je werkgever en je klanten. Ben jij vanuit je beroep of branche verplicht om PE punten te halen en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Kies voor online PE punten halen met de opleidingen van NHA.

NHA is een van de grootste thuisstudie opleiders van Nederland. Met tal van studies in diverse branches en een grote achterban van vakdocenten helpen wij jou naar een breder toekomstperspectief.

Branche-erkende opleidingen

NHA biedt branche-erkende opleidingen aan die jou helpen voldoen aan je PE punten verplichting. Je kunt bij ons terecht voor nascholing en bijscholing in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld als gewichtsconsulente of in de psychologie.

BGN geaccrediteerde opleidingen

Ben je gewichtsconsulente en wil je online PE punten halen? Kies dan een van de onderstaande opleidingen om aan je PE punten verplichting te voldoen.

Sport & Voeding 15 PE-punten
Kind & Voeding 15 PE-punten
Kindercoach 15 PE-punten
Life coach 15 PE-punten
Mindfulness 5 PE-punten

 

NFG geaccrediteerde opleidingen

Ben jij werkzaam in de gezondheidszorg en dien je je permanente educatie op peil te houden? Ga dan voor een van de volgende opleidingen.

 

Hoe kun je online PE punten halen?

Online PE punten halen is via NHA dus erg gemakkelijk. Je schrijft je in voor de opleiding van jouw keuze en ontvangt vervolgens toegang tot het online leerplatform. Je kunt dan meteen in je eigen tempo aan de slag met het studiemateriaal, onder begeleiding van onze vakdocent.

Overigens ontvang je de gehele opleiding ook via de post, dus je hoeft niet per se online te studeren. Na het behalen van de examens, ontvang je een officieel diploma of certificaat. Dit is branche-erkend, dus hiermee heb je je PE punten / accreditatiepunten behaald.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!