Gratis studiegids

Zorgadministratie opleiding: vind een veelzijdige baan in de zorg!

Wil jij graag aan de slag in de zorg? Werk je graag met mensen en is administratie jou op het lijf geschreven? Dan is een Zorgadministratie opleiding zeker iets voor jou! Met onze thuisstudie Medisch Secretaresse bereid jij je uitstekend voor op het uitvoeren van medisch-administratief werk. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag!

 

Bekijk direct de opleiding:

 

Tegenwoordig zijn professionals in de zorgadministratie onmisbaar. Ze spelen een belangrijke rol bij het goed functioneren van processen binnen de zorgsector. Maar wat doet een administratief medewerker in de zorg precies? En wat leer je in een zorgadministratie opleiding? Je leest het op deze pagina.  
 


  

Voordelen van een Zorgadministratie opleiding bij NHA
 

    Geaccrediteerd door beroepsverenigingen KTNO en BATC

    Met begeleiding van een ervaren vakdocent

    15 dagen gratis op proef

 

Voordelen van een zorgadministratie opleiding bij NHA


   Geaccrediteerd door beroepsverenigingen KTNO en BATC

  Met begeleiding van een ervaren docent

   15 dagen gratis op proef

 

 
Wat is zorgadministratie?

Bij het dagelijks werk dat plaatsvindt binnen de zorgsector komt ook een hoop administratie kijken. Medische dossiers van patiënten moeten beheerd worden, declaraties moeten worden ingediend en zorgplannen moeten worden opgesteld. Professionals in de zorgadministratie spelen daarbij een belangrijke rol.

Als professional binnen de zorgadministratie heb je een representatieve functie met veel afwisseling. Op verschillende plekken is er behoefte aan goed opgeleid medisch-administratief personeel. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in het ziekenhuis, maar ook bij speciale klinieken, (huis)artsenpraktijken en verpleeghuizen. 
 
 

Wat leer je in deze Zorgadministratie opleiding?

Wil jij aan de slag in deze dynamische sector? Breid je kennis uit met een opleiding Zorgadministratie! Met onze thuisstudie Medisch Secretaresse verdiep jij je in onderwerpen die je voorbereiden op de praktijk.

Zo verdiep je je in de module Medische Administratie in het bijhouden van de zorgadministratie. Je maakt kennis met de meest voorkomende administratieve processen in een artsenpraktijk en ziekenhuis. Natuurlijk ontwikkel je in de opleiding de administratieve vaardigheden die onmisbaar zijn om je werk goed uit te voeren. Ook leer je in deze opleiding meer over de mogelijkheden voor zorgverlening en wet- en regelgeving binnen de zorg.

Daarnaast doe je in deze Zorgadministratie opleiding veel kennis op over medische terminologie, zodat je je binnen de medische wereld goed kunt uitdrukken. In de opleiding maak je kennis met termen uit de anatomie, fysiologie, pathologie en therapie en leer je ook over de context waarbinnen deze termen gebruikt worden.

 

 

Volg een Zorgadministratie opleiding als thuisstudie

Lijkt het werk in de medische administratie jou wel wat maar mis je nog de nodige kennis? Volg dan een opleiding Zorgadministratie en breid je kennis uit! Bij NHA volg je een opleiding vanuit huis én volledig in je eigen tempo. Zo kun jij je verder ontwikkelen naast je huidige baan, drukke gezinsleven en hobby's. Met onze thuisstudie Medisch Secretaresse bereid jij je voor op een baan in deze veelzijdige sector. 

Tijdens de opleiding krijg je begeleiding van een ervaren vakdocent die jouw huiswerk voor je nakijkt en je vragen beantwoordt. Ook is onze opleiding door de beroepsverenigingen KTNO en BATC erkend als vakopleiding op MBO-niveau. Je bent dus verzekerd van een kwalitatieve opleiding. 

 

Vraag nu je gratis proefles aan!

Wil je zelf ervaren wat de voordelen zijn van een opleiding Zorgadministatie als thuisstudie? Vraag dan nu je gratis proefles aan en ontdek zelf welke voordelen deze manier van studeren te bieden heeft. Dit is jouw tijd!

Ja ik wil een gratis proefles! »

Je ontvangt de proefles direct in je mailbox

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!