Gratis studiegids

Bloemist worden? Volg een opleiding bij NHA

Is bloemist worden jouw droom en wil je die droom graag verwezenlijken? Dan is het verstandig om goed voorbereid van start te gaan. Dat doe je bijvoorbeeld door een opleiding van NHA te volgen. Met onze thuisstudie Bloemist leer je de kneepjes van het vak en kun je binnenkort je eigen bloemenzaak beginnen. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag!

 
Bloemschikken


Wat heeft een goede bloemist nodig om succesvol te worden? Het antwoord: kennis van ondernemen en kennis van bloemen. Dit zijn dan ook de twee belangrijkste ingrediënten van de opleiding Bloemist van NHA.

Bekijk hier direct de opleiding:

 

Bloemist worden met NHA? Profiteer van deze voordelen:

 
   Begeleiding van een vakdocent én ondernemerscoach

   Studeer in je eigen tempo

   Contact met studiegenoten via onze digitale leeromgeving

   15 dagen gratis op proef

 

Wat leer je in deze opleiding? 

Onze thuisstudie Bloemist begint met 16 lessen over het bloemenvak. Je vergroot je kennis over bloemen, leert etaleren, maakt speciaal bloemenwerk en leert het materiaal van de bloemist kennen. In onze opleiding leer je alle facetten van het vak van bloemist kennis. Zo zet je de eerste stap richting jouw droombaan als bloemist!

Je sluit de cursus af met 10 lessen over ondernemen. Hierin leer je alles wat je moet weten over het starten als zelfstandig bloemist. Met onze opleiding maak je een vliegende start! 

Laat je niet verleiden tot alleen een opleiding bloembinden. Volwassenen kiezen vaak voor een bredere cursus. Bloemist worden gaat namelijk over meer dan alleen bloembinden. Ook belangrijke onderwerpen zoals het inkopen van bloemen bij groothandels, kwekers of op de veiling komen in onze opleiding aan bod.
 
 
 
 

Bloemist worden in je eigen tempo

Het voordeel van een thuisstudie is dat je kunt studeren in je eigen tempo. Bij NHA studeer je waar en wanneer je wilt. Je ontvangt jouw lesmateriaal thuis per post, maar het is ook beschikbaar in Plaza, onze digitale leeromgeving. Daardoor kun jij flexibel studeren wanneer het jou uitkomt. 

Tijdens jouw opleiding krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren vakdocent. Jouw docent begeleidt je in jouw proces van bloemist worden. Je stuurt je huiswerk in via Plaza en je docent kijkt dit voor je na en beantwoordt al je vragen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Gemiddeld doen onze cursisten 9 maanden over de opleiding tot Bloemist, maar je hebt 3 jaar lang recht op studiebegeleiding. Je kunt dus écht bloemist worden in je eigen tempo met onze thuisstudie. 

 

Ervaar het zelf met een gratis proefles

Wil jij bloemist worden en ben je benieuwd naar onze opleiding? De beste manier om te bepalen of een opleiding bij je past is natuurlijk door het zelf te proberen. Daarom kun je bij ons een gratis proefles volgen van de thuisstudie Bloemist. Zo krijg je alvast een voorproefje van de opleiding.

Vraag nu je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past. Dit is jouw tijd!

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Wist je dit? 
Planten, en dus ook bloemen, bevatten essentiële oliën die binnen de aromatherapie gebruikt worden vanwege hun helende werking.

Verschillende plantonderdelen, zoals wortels, zaden en bloemen, bevatten deze essentiële oliën. Wat zijn essentiële oliën en hoe worden ze gebruikt? Je leert er alles over in de cursus Aromatherapie

 

Leer bloemschikken bij NHA

Wil jij liever hobbymatig aan de slag met bloemen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een opleiding bloembinden volwassenen? Ook dan kun je terecht bij NHA! Met onze hobbycursus Bloemschikken leg jij je toe op de kunst van het bloemschikken. 

Bloemschikken is bijvoorbeeld een leuke hobby voor thuis. Het is zeer geschikt voor iedereen die creatief is en van de natuur houdt. In onze cursus leer je stap voor stap hoe je de mooiste bloemstukken maakt. Je leert verschillende bloemschiktechnieken, hoe je vormen, lijnen en kleuren gebruikt en hoe je materialen op draad zet.

 
Of ben je op zoek naar een cursus Plantenkennis? In ons ruime aanbod vind je ook de volgende interessante thuisstudies: 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!