Gratis studiegids

Avondopleiding volgen

Ben jij iemand die zich wil blijven ontwikkelen? Wil je jezelf intellectueel uitdagen of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je misschien zelfs een complete carrière switch maken? Met een avondopleiding kun jij een stap zetten naar een breder toekomstperspectief.

Of je nu puur uit eigen interesse een cursus gaat volgen, of op zoek gaat naar verdieping van je werk of opleiding: een avondstudie kan je helpen. Van een BOA opleiding, een NLP opleiding of een cursus Sportmangament tot een Assistent Declarant opleiding, er is voor ieder wat wils. Dankzij het ruime aanbod aan opleidingen en cursussen is er altijd een geschikte NHA studie te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

 

Waarom kiezen voor een avond opleiding van NHA?

Wanneer je een avondopleiding op locatie gaat volgen, ben je gebonden aan een bepaalde dag en tijd. Daarbij dien je daadwerkelijk naar een fysieke locatie te reizen, wat zowel tijd als geld kost. Tenslotte is een avondopleiding op locatie veelal duurder dan een thuisstudie.

NHA biedt thuisstudies aan die je helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving en je krijgt de cursus daarnaast ook nog thuisgestuurd. Als jij dus in de avond wil studeren, hoef je alleen maar online in te loggen of je cursusklapper of boek open te slaan. Deze vorm van flexibel studeren is dus perfect te combineren met een drukke baan, hobby’s en gezin. Een ideale opleiding voor volwassenen dus.

 

Een greep uit het aanbod avondopleidingen;

 

Avondopleiding mét begeleiding

Bij NHA kies je een studie mét persoonlijke begeleiding. Je stuurt huiswerk in wat vervolgens door je persoonlijke vakdocent wordt gecontroleerd. Daarbij heb je de kans om vragen te stellen. Dit 1-op-1 contact vindt plaats via het online leerplatform. Een avondstudie van NHA kun je dus thuis in het comfort van je eigen omgeving volgen, maar wel met de mogelijkheid om vragen te stellen en persoonlijke feedback te ontvangen.

 

Volg een erkende opleiding

Een aantal van onze beroepsopleidingen zijn branche-erkend. Zo kun je bijvoorbeeld online PE punten halen met verschillende NHA opleidingen en ontvang je bijvoorbeeld BGN nascholingspunten voor sommige cursussen op het gebied van sport en voeding.

 

Avondstudie volgen? Probeer gratis!

Heb je een opleiding of cursus gevonden die aansluit bij je wensen? Schrijf je in! Ook wanneer je nog niet helemaal zeker bent of de opleiding bij je past, kun je je gewoon vrijblijvend inschrijven. Je krijgt de avondstudie namelijk gratis 15 dagen op proef. Voldoet de opleiding toch niet helemaal aan je wensen, dan kun je deze binnen 15 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. Daarnaast bieden we de niet geslaagd = lesgeld terug garantie.

 

Kortom, redenen genoeg om je toekomstmogelijkheden drastisch te vergroten. Ga jij aan de slag met een Software Developer opleiding of met het leren van de scripttaal SQL? Wil je een cursus Snellezen volgen of kies je een opleiding Logistiek? Of bereid jij je voor op een functie in het Hoger Management?

Schrijf je vandaag nog in voor een avondopleiding bij NHA en ga direct aan de slag!

 

Populaire avondopleidingen

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!