Gratis studiegids

Fotografie cursus in Utrecht volgen

Wil je leren hoe je prachtige foto’s maakt van onvergetelijke momenten? Dan ben je hier op de juiste plek. Leer alle kneepjes van het vak met een fotografie cursus te volgen vanuit Utrecht. 

 

Waarom een fotografie cursus volgen?

Fotograferen, iedereen kan het. Ja echt, ook jij! Met de juiste kennis, maak jij binnenkort de mooiste foto’s. Om mooie foto’s te kunnen maken heb je onder andere kennis van apparatuur en materiaal nodig, een cursus fotografie in Utrecht kan uitkomst bieden.  
 

 
Leer de fijne kneepjes van het vak

Een camera heeft ontzettend veel fotografische eigenschappen. Je kunt een camera op allerlei verschillende manieren instellen om het mooiste plaatje te maken. Je moet alleen wel weten welke instellingen dit zijn. Met een fotografie cursus, te volgen vanuit Utrecht, zijn onderwerpen zoals diafragma, sluiter en belichting voor jou niet langer onbekend. Je leert welke instellingen je op welk moment moet gebruiken om het perfecte plaatje te maken.  

 

Fotografie cursus in Utrecht vanuit thuis volgen

Ben jij woonachtig in Utrecht en wil jij graag een fotografie cursus volgen? Dan hoef je daarvoor helemaal niet extra wekelijks op een specifiek moment de deur voor uit. Je kunt namelijk een fotografie cursus in Utrecht volgen vanuit thuis.

  

Met de Fotografie cursus van NHA studeer je waar en wanneer je wilt. Je voert de praktische opdrachten uit op de momenten die jou het beste uitkomen, waardoor je veel vrijheid hebt. Een klassikale fotografie cursus in Utrecht volgen is dus helemaal niet nodig. Met de cursus van NHA bestudeer je de theorie thuis, vanuit je luie stoel, en voer je de huiswerkopdrachten uit wanneer het jou uitkomt. Ga je bijvoorbeeld een weekendje weg, neem dan je camera mee en breng het geleerde meteen in de praktijk.

 

Aan de slag met verschillende vormen van fotografie

Naast het ontdekken van de verschillende opties en instellingen van de camera. Moet je ook kunnen omgaan met de verschillenden vormen van fotografie. Verschillende vormen van fotografie zijn bijvoorbeeld sportfotografie, dierenfotografie, landschapsfotografie of modelfotografie. Iedere variant van fotografie vereist een andere werkwijze. Ook deze zaken en meer leer je tijdens de cursus Fotografie van NHA. Wil jij ook leren hoe je zelf foto's mooi kunt bewerken? Er zijn veel verschillende fotobewerkingsprogramma's op de markt waar je dit mee kunt doen. 

 

Begeleiding vanuit thuis

Een fotografie cursus in Utrecht vanuit thuis volgen, wil niet zeggen dat je geen begeleiding krijgt. Wanneer je kiest voor de thuisstudie Fotografie van NHA, word je namelijk begeleid door een persoonlijke vakdocent. Deze vakdocent bekijkt jouw huiswerk, geeft feedback en voorziet jouw huiswerk van een cijfer, via de digitale leeromgeving Plaza.

Na afronding van de cursus heb jij alle kennis die nodig is om prachtige foto’s te kunnen maken. De Fotografie cursus van NHA kan vanuit overal gevolgd worden, dus ook vanuit Utrecht!

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!