Gratis studiegids

 

Computercursussen, social media training en webshops bouwen bij NHA

Een opleiding social media? Werken met Inkscape of Illustrator? Een eigen webshop starten? Leer bij NHA de fijne kneepjes van computers kennen.

Wil je geld verdienen met computers? Is het antwoord 'ja', kies dan voor een cursus van NHA waarin je alles leert over computers en internet.  NHA heeft geschikte cursussen voor iedereen. In de cursus Eigen webshop starten leer je bijvoorbeeld hoe je een webshop bouwt. Verkoop je producten of diensten direct, met of zonder de inzet van social media.

Werk je als grafisch vormgever en wil je computerprogramma's als Indesign, Photoshop of Illustrator onder de knie krijgen? Volg bijvoorbeeld de cursus Grafisch vormgever, de perfecte aansluiting op een opleiding social media. Je kunt dan relatief snel de mooiste flow charts, infographics en bewegende gifs maken.

Lees ook: Wat is Illustrator?

 

Werk aan websites

E-commerce besteedt steeds meer aandacht aan social media. Training is nodig om je vaardigheden op peil te houden. Steeds meer bedrijven benaderen klanten online via social media. Training helpt om de websites waarmee bedrijven hun klanten online verleiden te verbeteren.

Of je nu werkt met Joomla, Dreamweaver of Wordpress, bij de cursus Webdesign bouw je websites en ontdek je de mogelijkheden van internet. Promoot je diensten en producten op internet via social media. Training bij NHA is de eerste stap naar online succes.

Welke on- en offline cursussen biedt NHA?

NHA biedt verschillende on- en offline cursussen aan. Bekijk bijvoorbeeld onze social media training


Of ontdek onze andere computercursussen. Een aantal van onze populaire cursussen zijn bijvoorbeeld: 

Alle computercursussen bekijken »

 

Volg het nieuws over deze en andere cursussen van NHA via social media. Training bij NHA doe je waar en wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het tempo. Of je in een hangmat op een strand in Hawaiï ligt of met een camper door Europa: NHA is een geaccrediteerde onderwijsinstelling die zich heeft toegelegd op thuisstudie.

Social media training voor beginners

Beginner op de digitale snelweg en kun je een tweet niet onderscheiden van een facebook bericht? Geen probleem. Je hoeft geen social media training te volgen om je aan te melden voor de beginnerscursussen van NHA.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!