Gratis studiegids

 

Social media training volgen bij NHA

Ben jij op zoek naar een social media training? Wil je alles leren over kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat? Dan is onze cursus Social Media precies wat je zoekt. Leer hoe je zelf een social media campagne opzet en hoe je social media platforms succesvol inzet om je bedrijf te laten groeien!
 

Bekijk de cursus! »

 

Volg een social media training als thuisstudie!

NHA biedt verschillende cursussen aan als thuisstudie. Zo studeer je op je eigen tempo, waar en wanneer je zelf wilt! En met de hulp van een ervaren vakdocent sta je er nooit alleen voor. Bekijk bijvoorbeeld onze social media training


Of ontdek onze andere computercursussen. Een aantal van onze populaire cursussen zijn bijvoorbeeld: 

Alle computercursussen bekijken »

 
Volg het nieuws over deze en andere cursussen van NHA via social media. Training bij NHA kun je volgen waar en wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het tempo. Of je in een hangmat op een strand in Hawaiï ligt of met een camper door Europa, het kan allemaal. NHA is een geaccrediteerde onderwijsinstelling die zich specialiseert in thuisstudies.

Social media training voor beginners

Ben je een beginner op de digitale snelweg en kun je een tweet niet onderscheiden van een facebook bericht? Geen probleem! Onze social media training begint bij de absolute basis, je hoeft dus geen voorkennis te hebben om met de cursus te kunnen starten. 


Geld verdienen met computers

Wil je op een andere manier geld verdienen met computers? Kies dan voor een cursus van NHA waarin je alles leert over computers en internet. NHA heeft geschikte cursussen voor iedereen. In de cursus Eigen webshop starten leer je bijvoorbeeld hoe je zelf een webshop bouwt. Verkoop je producten of diensten direct, met of zonder de inzet van social media.

Werk je in het grafisch ontwerp en wil je computerprogramma's als Indesign, Photoshop of Illustrator onder de knie krijgen? Volg bijvoorbeeld de cursus Grafisch vormgever, de perfecte aanvulling op een social media training. Je kunt dan relatief snel de mooiste flow charts, infographics en bewegende gifs maken voor social media.

Lees ook: Wat is Illustrator?

 

Werk aan websites

E-commerce besteedt steeds meer aandacht aan social media. Training is nodig om je vaardigheden op peil te houden. Steeds meer bedrijven benaderen klanten online via social media. Training helpt om de websites waarmee bedrijven hun klanten online verleiden te verbeteren.

Of je nu werkt met Joomla, Dreamweaver of Wordpress, bij de cursus Webdesign bouw je websites en ontdek je de mogelijkheden van internet. Promoot je diensten en producten op internet via social media. Training bij NHA is de eerste stap naar online succes.


Gratis proefles van onze social media training

Vraag nu je gratis proefles aan voor onze social media training en ontdek zelf of een thuisstudie social media iets voor jou is. 

Ja ik wil een gratis proefles! »

Je ontvangt de proefles direct in je mailbox

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!