Menu
Gratis studiegids

Schoonschrijven leren? Volg een cursus

Vroeger was schoonschrijven een apart vak op school. Je leerde mooie handgeschreven letters te maken met een vulpen. Tegenwoordig is schoonschrijven echt een kunst. Het is dan ook leuk om te leren, zodat je mooie handgeschreven briefjes en kaartjes kunt geven bij speciale gelegenheden en verjaardagen. Wil jij schoonschrijven leren? Kies dan voor een leuke hobbycursus van NHA. 
 

Een cursus Kalligrafie óf Handletteren

Bij NHA hebben we twee cursussen op het gebied van schoonschrijven. Een Kalligrafie cursus en een cursus Handletteren.

 

 

Kalligrafie met gratis starterspakket

Kies bijvoorbeeld de cursus kalligrafie waarin je met een echte kalligrafiepen de mooiste teksten leert schrijven. Je begint uiteraard bij het alfabet, maar al snel ga je door naar complete woorden en zinnen. Je ontvangt overigens ook een GRATIS starterspakket. Dit uitgebreide pakket bevat hoogwaardige kalligrafeerinkt en –pennen, alsook schriften en potloden. Je kunt dus meteen beginnen met schoonschrijven als je deze cursus gaat volgen.
 

Leer schoonschrijven: kies voor handletteren (incl. gratis startpakket)

Ga je liever nog wat creatiever te werk met letters? Wanneer je wilt leren schoonschrijven, dan is een cursus handletteren ook een mogelijkheid. Deze cursus gaat wat meer in op het tekenen van sierletters. Daarbij leer je ook hoe je je sierletters voorziet van mooie illustraties.   
 

Hobbymatig aan de slag met schoonschrijven

Een cursus schoonschrijven van NHA zijn in principe hobbymatig ingestoken, maar dat betekent niet dat je er niet méér mee kunt. Werk je bijvoorbeeld in de horeca, en wil je het dagmenu extra mooi op een krijtbord kunnen schrijven? Of werk je in de hospitality en wil je handgeschreven kaartjes bij bedankjes stoppen? Dit zijn slechts twee manieren om schoonschrijven in beroepsmatige vorm te kunnen toepassen.
 

Waarom een cursus volgen bij NHA?

Het grote voordeel van een cursus volgen bij NHA is dat je geheel in je eigen tempo kunt leren. Daarnaast kun je na de inschrijving meteen aan de slag: de online plaza gaat voor je open en je kunt je gekozen schoonschrijven cursus online terugvinden. Daarbij krijg je het lesmateriaal en een eventueel materialenpakket zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!