Menu
Gratis studiegids

Schoonschrijven? Leer het in de cursus!

Vroeger was schoonschrijven een apart vak op school. Tegenwoordig is het een échte kunst. Schoonschrijven is niet alleen handig, maar vooral heel leuk om te leren!

Wil jij leren schoonschrijven? Kies dan voor een van de Schoonschrijven cursussen van NHA! Voortaan maak jij handgeschreven briefjes en kaartjes voor elke speciale gelegenheid en verjaardag. 
 

Een cursus Schoonschrijven

Bij NHA kies je uit twee populaire cursussen op het gebied van schoonschrijven; een Kalligrafie cursus en een cursus Handletteren.

 

Kalligrafie (mét gratis startpakket)

In de cursus Kalligrafie leer je met een echte kalligrafiepen de mooiste teksten leert schrijven. Je begint uiteraard bij het alfabet, maar al snel ga je door naar complete woorden en zinnen. Je ontvangt overigens ook een GRATIS startpakket. zodat je meteen kunt beginnen met schoonschrijven! Dit uitgebreide pakket bevat hoogwaardige kalligrafeerinkt en –pennen, alsook schriften en potloden. Probeer de gratis proefles of schrijf je direct in en ontdek de kunst van het schoonschrijven!

 

Handletteren (mét gratis startpakket)

Ga je liever nog wat creatiever te werk met letters? Ga dan voor de cursus Handletteren! Deze cursus legt de focus op het tekenen van sierletters en hoe je jouw sierletters voorziet van mooie illustraties.  Schrijf jij je in voor deze Schoonschrijven cursus? Dan krijg je een gratis startpakket zodat jij een vliegende start maakt! Probeer jij eerst de gratis proefles of schrijf jij je direct in?

 

Schoonschrijven; ook voor je werk

De cursussen schoonschrijven van NHA zijn in principe hobbymatig ingestoken, maar dat betekent niet dat je er niet méér mee kunt. Werk je bijvoorbeeld in de horeca, en wil je het dagmenu extra mooi op een krijtbord kunnen schrijven? Of werk je in de hospitality en wil je handgeschreven kaartjes bij bedankjes stoppen? Dit zijn slechts twee manieren om schoonschrijven in beroepsmatige vorm te kunnen toepassen.
 

Waarom schoonschrijven bij NHA?

Het grote voordeel van een cursus volgen bij NHA is dat je geheel in je eigen tempo kunt leren. Daarnaast kun je na de inschrijving meteen aan de slag: de online plaza gaat voor je open en je kunt je gekozen schoonschrijven cursus online terugvinden. Daarbij krijg je het lesmateriaal en een eventueel materialenpakket zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!