Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Opleiding fotografie

maak van je hobby je beroep

Hoeveel mensen fotograferen in Nederland? Hoeveel mensen genieten van foto's? In hoeveel tijdschriften, op hoeveel websites en in hoeveel kranten zie je foto's. Voor fotografie is een markt. Een opleiding fotografie helpt je op weg.

Bij NHA vind je de juiste cursus als je van fotografie je beroep wilt maken. Dit zijn de fotografiecursussen van NHA:

 

Bepaal zelf het tempo

Volg je bij NHA een opleiding fotografie avondonderwijs? Een cursus of opleiding fotografie of zelfstandig ondernemen volg je waar en wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het tempo. Alleen 's avonds studeren. Prima. In een camper in de Alpen? Mogelijk. Een opleiding fotografie. Rotterdam, Amsterdam of Maastricht, je studeert waar je bent. Flexibel studeren bij NHA.

De thuisopleiding fotografie van NHA is niet zomaar een opleiding fotografie. Het gaat om zowel analoge als digitale fotografie. Digitale fotografie neemt steeds meer de plek in van analoge fotografie. De aandacht gaat zeker uit naar digitale fotografie, maar ook de basis van de analoge fotografie komt uitgebreid aan bod.

Neem alleen genoegen met de beste opleiding fotografie. Welke ingrediënten bepalen het succes?

De volgende vragen komen aan bod:

  • Hoe maak je van je hobby je beroep?
  • Hoe verkoop je foto's (en aan wie)?
  • Hoe bewerk je digitaal foto's?
  • Hoe breng je onderwerpen in beeld?
  • Hoe zie je het verschil tussen boeiende en saaie foto's?


Iedereen met een smartphone is fotograaf. Als een weerman een oproep plaatst om foto's in te sturen, loopt zijn mailbox over. Laat je je schouders hangen bij zo veel concurrentie? Of zie je juist kansen: als zo veel tijdschriften, kranten en zelfs televisiejournaals bij het weer foto's tonen, dan is de markt kennelijk groot.

Als zoveel mensen fotograferen dan zijn er veel schouders om op te staan. Een opleiding fotografie combineert alle lessen van beroepsfotografen en amateurfotografen en biedt die kennis gecomprimeerd aan. Maak een vliegende start.

Kies voor een opleiding fotografie van NHA.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!