Menu
Gratis studiegids

Naaien voor beginners: ontwerp en maak je eigen kleding!

Wil jij ook niet meer gekleed gaan in kleding van de reguliere modemerken waar iedereen in rondloopt? Wil jij unieke kleding maken en ontwerpen, voor jezelf maar misschien ook voor familie of vrienden? Of wil je misschien zelfs modeontwerper worden en voor het grote publiek aan de slag? Wat je doel ook is: naailes voor beginners is dan onmisbaar.

 

Leer met een naaimachine te werken

Wanneer je iets met kleding maken en ontwerpen wil gaan doen, dan moet je natuurlijk wel met een naaimachine overweg kunnen. Een cursus naaien voor beginners is dan een goede start. Bij NHA kun je een dergelijke cursus volgen.
 

Patroontekenen en materiaalkeuze

Behalve werken met een naaimachine, leer je nog veel meer in naailes voor beginners van NHA. Zo leer je ook de belangrijkste eigenschappen van een aantal materialen, zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw ontwerpen. Tevens is patroontekenen een onderdeel waar aandacht aan wordt besteed. Uiteindelijk leer je van A tot Z hoe een kledingstuk tot stand komt, én ga je hier natuurlijk zelf mee aan de slag.
 

Waarom Naaien voor Beginners via NHA?

Er zitten een aantal voordelen aan een cursus via NHA volgen. Zo kun je de cursus geheel in jouw eigen tempo volgen. Je zit niet vast aan klassikale lessen op bepaalde tijdstippen en locaties. Je hoeft geen extra reiskosten te maken, want je kunt gewoon in het comfort van thuis je Naaien voor Beginners cursus volgen. Daarnaast leer je met de hulp van een vakdocent. Deze checkt dan ook je huiswerk en voorziet je van feedback.
 

 

Naaimachine met veel korting

Als extraatje kun je bij de cursus Naaien voor Beginners kiezen voor een a-merk naaimachine met heel veel korting. Normaal gesproken kost de aangeboden Veritas naaimachine €179,-. Bij NHA kun je deze naaimachine bestellen voor slechts €89,-. Zo kun je dus meteen van start met de lessen! Dit is overigens een vrijblijvend aanbod: wanneer je zelf al een naaimachine hebt, of je koopt een andere, dan is dat natuurlijk ook prima.

Headphone of Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!