Gratis studiegids

Naaien voor Beginners: ontwerp en maak je eigen kleding!

Wil jij ook eens iets anders dragen dan de kleding van de standaard modemerken waar iedereen in rondloopt? Wil jij unieke kleding maken en ontwerpen, voor jezelf maar misschien ook voor familie of vrienden? Of wil je misschien zelfs modeontwerper worden en voor het grote publiek aan de slag? Wat je doel ook is: leren naaien voor beginners is dan onmisbaar!

 

Naaien voor Beginners: leer werken met een naaimachine

Als je iets met kleding maken en ontwerpen wil gaan doen, dan moet je natuurlijk wel met een naaimachine overweg kunnen. Een cursus Naaien voor Beginners is dan een goede start. Bij NHA kun je voordelig zo'n cursus volgen.
 

Van patroontekenen tot materiaalkeuze

Behalve werken met een naaimachine, leer je nog veel meer in naailes voor beginners van NHA. Behalve naaien voor beginners leer je ook de belangrijkste eigenschappen van een aantal materialen kennen. Zo kun je een goede keuze maken voor jouw ontwerpen.

Ook is patroontekenen een onderdeel waar aandacht aan wordt besteed. Uiteindelijk leer je van A tot Z hoe een kledingstuk tot stand komt én ga je hier natuurlijk zelf mee aan de slag.

 
REVIEW

"Heb al heel veel geleerd en enkele mooie dingen gemaakt. En als ik een opdracht niet denk te gaan dragen dan maak ik het van een reststofje. De docent geeft goede feedback, en geeft ook telkens al (ongevraagd) tips voor de volgende les, dat is heel fijn."
  

Waarom Naaien voor Beginners via NHA?

Het volgen van een naaicursus via NHA heeft verschillende voordelen. Zo kun je de cursus geheel in jouw eigen tempo volgen. Je zit niet vast aan klassikale lessen op bepaalde tijdstippen en locaties. Je hoeft geen extra reiskosten te maken, want je kunt gewoon in het comfort van je eigen huis de Naaien voor Beginners cursus volgen.

Daarnaast leer je met de hulp van een ervaren vakdocent. Deze controleert jouw huiswerk en geeft je feedback. Je staat er dus nooit alleen voor! 
 

 

Naaimachine met veel korting

Als extraatje kun je bij de cursus Naaien voor Beginners kiezen voor een a-merk naaimachine met heel veel korting. Normaal gesproken kost de aangeboden Veritas naaimachine € 179,-. Bij NHA kun je deze naaimachine bestellen voor slechts € 89,-. Zo kun je dus meteen van start met de lessen!

Dit is aanbod is natuurlijk vrijblijvend: als je zelf al een naaimachine hebt, of je wilt liever een andere kopen, dan is dat uiteraard ook prima.

 

Vraag je gratis proefles aan!

Wil jij zelf ervaren of onze cursus Naaien voor Beginners iets voor jou is? Vraag dan nu een gratis proefles aan en ontdek hoe jij jouw naaivaardigheden snel ontwikkelt. 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!