Gratis studiegids


 

Op zoek naar een Prince2® training? Volg een thuisstudie!

Ben jij op zoek naar een Prince2® training? Bij NHA volg je voordelig een Prince2® Foundation training (6th edition) als thuisstudie! Maak kennis met deze bekende projectmanagementmethode en leer hoe je projecten succesvol opstart, uitvoert en afrondt.

Prince2® staat voor ‘PRojects IN Controlled Environments’ en is een populaire methode voor het managen van projecten. De Prince2® training van NHA leidt je op voor het officiële diploma Prince2® Foundation (6th edition) van PeopleCert, de licentiehouder van Prince2®.

De opleiding Prince2® Foundation start bij de absolute basis en is dus door iedereen te volgen.


Bekijk hier direct onze Prince2® training:

 

Wat leer je in deze Prince2® training?

In de Prince2® training van NHA maak je kennis met deze populaire methode voor projectmanagement. Prince2® is een flexibele methode die toepasbaar is op alle projecten. Tijdens de Prince2® training leer je alles over de principes, thema’s en processen van deze methode. Je leert hoe je succesvol een Prince2®-project opzet, plant, managet en beheerst. Ook verdiep je je in het verdelen van taken, rollen en verantwoordelijkheden.

Deze Prince2® training is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met projectmatig werken in een organisatie. In veel organisaties wordt tegenwoordig projectmatig gewerkt. Kennis van de Prince2® methode is daardoor relevant voor veel functies. Een Prince2® training staat dan ook erg goed op jouw CV.

 

Voordelen van de Prince2® training van NHA

   je wordt opgeleid voor het officiële Prince2® Foundation (6th edition) examen van PeopleCert
   met begeleiding van een ervaren vakdocent
   jij bepaalt je eigen tempo
   voordelig geprijsd

 

Waarom kiezen voor de Prince2® methode?

Om een project succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat er aandacht is voor goed projectmanagement. Bij veel projecten blijkt namelijk dat de uitkomsten substantieel afwijken van de verwachtingen. Het probleem zit hem hier vaak in het niet aanhouden van de planning. Dit blijkt vaak moeilijk te zijn.

Projectmanagement is echt iets anders dan regulier management. Een project is namelijk iets tijdelijks, en er komen altijd nieuwe elementen bij kijken. Daarom is het complexer om een project tot een goed einde te brengen. Een goede projectmanagementmethode zoals Prince2® is daarom essentieel. Een Prince2® training is onmisbaar als jij als werknemer goed voorbereid wilt zijn op het werken aan projecten.

De kracht van Prince2® ligt in het feit dat de methode op maat gemaakt kan worden voor bestaande organisaties. Daardoor is de methode voor veel organisaties toepasbaar. In de Prince2® training komen verschillende manieren aan bod hoe de methode kan worden toegepast op verschillende soorten organisaties.


Voorkom dat jouw projecten veel tijd en geld kosten. Met een Prince2® training van NHA investeer je in jouw projectmanagementvaardigheden. Wil jij meer leren over deze projectmanagementmethode? Vraag dan nu een gratis proefles aan voor onze Prince2® training:

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!