Menu
Gratis studiegids

Opleiding ouderenzorg

De bevolking vergrijst en de vraag naar gemotiveerde bejaardenverzorgers stijgt voortdurend. De zorgsector is constant op zoek naar goed opgeleide medewerkers die hulpbehoevende bejaarden een warm hart toedragen. Reik je graag een helpende hand aan ouderen? Dan Is een loopbaan in de bejaardenzorg iets voor jou! Met een degelijke opleiding ouderenzorg maak je je ambitie waar.

 

Opleiding ouderenzorg: eerste stap naar de job van je dromen

Heb je niet de tijd of de energie om ’s avonds na je werk nog een opleiding ouderenzorg op school te volgen? Bekijk dan het aanbod aan thuiscursussen van NHA. De basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn zorgt voor een goede basis wanneer jij je wilt verdiepen in de zorgsector. Je leert niet alleen hoe je hulp biedt aan bejaarden, maar ook hoe je patiënten verzorgt in een ziekenhuis en kinderen opvangt in een kinderdagverblijf. Weinig tijd om te studeren? Geen probleem, er is geen haast bij. Tot drie jaar lang krijg je begeleiding van een ervaren vakdocent. Je mag rustig de tijd nemen voor jouw opleiding, in je eigen thuisomgeving.

 

Diploma op het einde van je opleiding

Via het digitale leerplatform Plaza van NHA stuur je je huiswerk naar je docent. Als je met vragen zit over de inhoud van cursus, staat jouw vakdocent voor je klaar. Je ontvangt een gedrukte cursus, maar je vindt de leerstof ook terug op het online leerplatform Plaza. Zo kun je overal waar je ook bent studeren, op een tijdstip wanneer het jou het beste uitkomt. Om je opgedane kennis en vaardigheden te bewijzen, ontvang je het NHA- instituutsdiploma Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn wanneer je de examens met goed gevolg hebt afgerond. Een mooie start wanneer jij je verder wilt verdiepen in de zorgsector.  

 

Een opleiding ouderenzorg op proef

Twijfel je of een opleiding ouderenzorg via afstandsonderwijs wel bij je past? NHA geeft je de unieke mogelijkheid om elke thuiscursus vijftien dagen op proef te proberen. Zo heb je ruim twee weken de tijd om eens door de cursus te bladeren, jouw persoonlijke docent te leren kennen en de eerste opdrachten uit te voeren. Bevalt de cursus jou niet, dan stuur je het cursusmateriaal terug en wordt het lesgeld terugbetaald. Je mag ook op voorhand een gratis proefles aanvragen van elke opleiding die je wilt volgen.

 

Bereid je optimaal voor op een job in de zorgsector

Als hulp bieden aan oudere mensen het liefste is wat je doet, hoef je niet te twijfelen. Dan is een job in de bejaardenzorg iets wat voor jou is weggelegd. Werkgelegenheid is er meer dan genoeg in deze sector. Laat deze kans niet glippen en schrijf je nu in voor een opleiding ouderenzorg.  

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!