Gratis studiegids

Online cursus fotografie

Ben jij ook iemand die altijd met een fotocamera aan de slag is? Fotografie is een leuke hobby, die veel plezier en voldoening geeft. Als je je skills nog wat meer wilt ontwikkelen, kunnen we de online cursus fotografie sterk aanbevelen. In het cursusaanbod van NHA vind je de uitstekende thuisopleiding Fotografie. Wil je het uiterste halen uit je fotocamera? Met de online cursus fotografie van NHA ben je goed op weg!

 

De allerbeste kiekjes maken met een online cursus fotografie

Om onderwerpen op een aantrekkelijke manier te kunnen vastleggen, moet je uiteraard enkele basisprincipes kennen. In de online cursus fotografie leer je het nodige over sluitertijd, belichting, diafragma, scherpstelling, compositie enzovoorts.

Licht is veruit de belangrijkste factor in de fotografie. Hoe je met licht en schaduw speelt, rekening houdt met contrasten, kleuren, contouren, achtergronden, verticale en horizontale lijnen: het wordt allemaal duidelijk uitgelegd in de online fotografie cursus van NHA.

Je studeert rustig vanuit thuis. Begrijp je een stukje van de lesstof niet? Een bekwaam vakdocent begeleid je tijdens je studie.

 

Jij kiest zelf je onderwerp

Er zijn ontelbare onderwerpen die de moeite waard zijn om te fotograferen. Sommige amateurfotografen leggen zich toe op natuurtaferelen en landschappen. Anderen vinden het leuk om portretfoto’s te maken of sportieve gebeurtenissen vast te leggen.

In de online cursus fotografie van NHA kies je zelf je onderwerp. Of het nu een veld met zonnebloemen, een lachend kindergezichtje of de ruïne van een burcht is, jij fotografeert wat je zelf wilt. Het speelt geen rol hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten van de cursus. Jouw vakdocent voorziet je van persoonlijke begeleiding tot drie jaar na je inschrijving. Je vindt de leerstof en de bijhorende opdrachten op het online platform Plaza van NHA, maar je krijgt de lesstof ook thuisgestuurd.

 

Getuigschrift als bekroning van je opleiding

Heb je genoeg geoefend met je camera en alle opdrachten van de fotografie-opleiding tot een goed einde gebracht? Voldoende geëxperimenteerd met licht en schaduw, met kleur en zwart-wit, met telelenzen en macrolenzen? Je ontvangt van NHA een getuigschrift als je voor al je huiswerkopdrachten minstens een voldoende hebt gehaald. Dit getuigschrift kan het begin zijn van een toekomstige loopbaan als fotograaf!

 

Haal alles uit je fotografiehobby

Waarom nog wachten met een online cursus fotografie? Voor de lessen fotografie van NHA hoef je geen tientallen kilometers ver te rijden. Je studeert waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo. Na je inschrijving mag je vijftien dagen lang de opleiding gratis proberen. Bevalt de cursus je niet, dan krijg je het lesgeld gewoon terug.

 

Bewerk je foto's helemaal zelf!

Wil je niet alleen een kei worden in het schieten van de mooiste plaatjes, maar ook in het bewerken ervan? Aarzel niet en start vandaag nog met een van de fotobewerkingscursussen van NHA!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!