Gratis studiegids

Accreditatiepunten halen? Handig via NHA!

Om jouw beroep te kunnen blijven uitoefenen én jouw kennisniveau op peil te houden, kan het behalen van accreditatiepunten noodzakelijk zijn. Bij NHA behaal je deze accreditatiepunten online in je eigen tempo. 

 

Geaccrediteerde opleidingen

NHA biedt diverse opleidingen aan waarbij het behalen van accreditatiepunten mogelijk is. Deze accreditatiepunten worden ook wel Permanente Educatie oftewel PE punten genoemd. Je kunt bij NHA onder andere accreditatiepunten zorg behalen en accreditatiepunten voor gewichtsconsulent.

 

Accreditatiepunten Gewichtsconsulent

Wil jij aan de slag als gewichtsconsulent? Bij NHA kun je de officieel BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) erkende Gewichtsconsulent opleiding al binnen 11 maanden afronden. Na behalen van het BGN erkende diploma kun je zelfstandig mensen adviseren en begeleiden naar een gezond gewicht, een gezonde leefstijl en een verantwoord voedingspatroon.

Daarnaast kun je als BGN lid profiteren van een aantal aantrekkelijke voordelen: jouw consulten worden door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed en je mag onder andere het officiële BGN-logo gebruiken!

Ben jij al BGN gewichtsconsulent? Dan kun jij je verder specialiseren en jouw accreditatiepunten behalen met de volgende NHA opleidingen:

 

Accreditatiepunten zorg

Wanneer jij werkzaam bent in de zorg kan het op peil houden van jouw permanente educatie middels accreditatiepunten noodzakelijk zijn. Kies in dit geval voor één van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) geaccrediteerde opleidingen van NHA:

 

Aantonen dat je je punten hebt behaald

Nadat jij je hebt ingeschreven voor een van de bovengenoemde opleidingen, kun je thuis in jouw eigen tempo aan de slag. Je ontvangt het studiemateriaal online en per post. Je doorloopt de studie in jouw eigen tempo en levert jouw huiswerk in bij jouw vakdocent.

Wanneer jij er klaar voor bent, neem je deel aan de examens. Als je de examens met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het officiële diploma of certificaat van jouw opleiding. Met behulp van het branche-erkende diploma kun jij vervolgens aantonen dat jij jouw accreditatiepunten hebt behaald!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!