Menu
Gratis studiegids

Joomla  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Joomla Winnaar Website van het jaar
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
€598,00
299,00
of betaal
5 x €66,00
4/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Kies voor persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Zelf een website bouwen en beheren? Volg de cursus Joomla

Zelf de website maken voor je bedrijf met een gebruiksvriendelijk content management system? Of de website beheren voor je vereniging? Met de cursus Joomla is dat een fluitje van een cent. Je hebt de vaardigheden om met het CMS te werken zo onder de knie.  

Met Joomla maak je snel en eenvoudig een prachtige website. Joomla is een open source content management system. Dat betekent dat de software voortdurend wordt doorontwikkeld en ook nog eens gratis is.

Met de cursus Joomla bouw je snel professionele Joomla websites.

Vindbaarheid vergroten

De cursus Joomla is laagdrempelig. Je leert pagina’s beheren en de vindbaarheid van je website vergroten, bijvoorbeeld met handige plug-ins. Technische voorkennis is daarbij beslist niet nodig.

Gevarieerde cursus

In de cursus Joomla komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

 • ontwikkeling en ontwerp;
 • onderhoud;
 • kleuren en lettertypes;
 • nieuwsbrieven maken;
 • formulieren gebruiken;
 • SEO (zoekmachine-optimalisatie).

De cursus Joomla is geschikt voor iedereen. Of je nu in dienst bent van een bedrijf, je eigen onderneming of webshop runt of als hobby aan de slag wilt met webdesign. De cursus Joomla helpt je vlot en goed op weg.

Leren werken met het CMS Joomla en een fraaie website bouwen? Volg de Joomla cursus en je kunt direct aan de slag. Al doende leer je.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Joomla

In de cursus Joomla leer je flexibele, dynamische en vooral krachtige websites ontwikkelen en beheren, aan de hand van de volgende onderwerpen:

 • ontwikkeling en ontwerp van een website;
 • invoeren van inhoud en onderhoud van jouw website;
 • kleuren en lettertypes;
 • realisatie van jouw eigen navigatiestructuur;
 • social  media  modules  installeren  en gebruiken;
 • nieuwsbrieven maken en verzenden;
 • gebruik van formulieren in uw website;
 • zoekmachine  vriendelijk  inrichten  van websites.

We gaan samen met jou de website, waarover je al zo lang nadacht, maar die je nooit durfde te (laten)  ontwikkelen, realiseren. Met deze zeer complete cursus weet je al in vijf maanden hoe het moet en heb je zelfs in zoverre de smaak te pakken dat je ook voor anderen aan de slag wil!

Deze opleiding kan worden gevolgd op computers met zowel Windows als Macintosh als besturingssysteem.

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Joomla

Een NHA getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst.

NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van online opleidingen. Duizenden studenten werden gevraagd hun online opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste online opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhevig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus Joomla uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Joomla, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de Joomla cursus staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van drie uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

REVIEWS

Reviews

4/5
Joomla

De inlog en aanmaakprocedure van je site via een host is niet altijd even helder...

4/5
Joomla

Duidelijke uitleg, goede oefenstof.

4/5
Joomla

Joomla! Is een goed afgestemde cursus, maar het is redelijk vaak zoeken waar het e.e.a. gevonden kan worden. Dit komt door het constant updaten van zowel Joomla zelf als de plugin's. Hiervoor zou voortdurend gelet moeten worden op aanpassingen in de lesbladen van de NHA zelf.

5/5
Joomla

Duidelijk en goed uitgelegd.

LESGELD

Lesgeld

Joomla
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€698,00 €349,00
of betaal 5x 77,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€598,00 €299,00
of betaal 5x 66,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Belastingteruggaaf voor NHA studie

Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst een gedeelte (afhankelijk van jouw belastingschaal) van jouw studiekosten, boven het drempelbedrag van € 250. Dat maakt je studie bij NHA nog voordeliger!

Bereken jouw belastingvoordeel Bedrag
Studiekosten
Belastingschaal
Drempel
Jouw Voordeel
Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Duidelijk en goed uitgelegd.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!