Snel Typen  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Snel Typen
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
189,00
of 
3 x €66,50
5/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Cursus Snel Typen: leer snel blind typen met NHA

Kost het typen van een document, een e-mail verzenden, of een update op sociale media plaatsen veel kostbare tijd in beslag? Vraag jij jezelf niet af of er een snellere en efficiëntere manier is om dit te doen. Nou, goed nieuws: door blind te leren typen, kun je veel tijd besparen. En dat is precies wat onze cursus Snel Typen biedt.

  Korte opleiding met snel resultaat
  Studeer in je eigen tempo
  Geschikt voor Windows- en Mac-gebruikers

Benieuwd of deze cursus Snel Typen iets voor jou is?
Schrijf je in en probeer de cursus 15 dagen vrijblijvend op proef!
 

Een typecursus met resultaat

In ons digitale tijdperk is een goede typevaardigheid onmisbaar, zowel thuis als op het werk. Snel kunnen typen is belangrijk, maar het vermijden van fouten is net zo cruciaal. Als je voortdurend woorden moet corrigeren, bespaar je eigenlijk geen tijd. Daarom richt de cursus Snel Typen zich niet alleen op het verbeteren van je snelheid, maar ook op het minimaliseren van fouten.

De lessen in de cursus Snel Typen zijn helder opgebouwd en je krijgt duidelijke instructies.  Aan het einde kun je met minimaal 100 aanslagen per minuut typen, vrijwel foutloos. Ook prettig: je leert meteen alles over een juiste werkhouding en de beste stand van je handen en vingers. Zo voorkom je RSI-klachten. 

 

Snel leren typen via een NHA cursus

Snel typen lijkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk verrassend eenvoudig én leuk om te leren. Eenmaal in de vingers, zul je deze vaardigheid niet snel verliezen.

Na het voltooien van onze cursus Snel Typen, zul je met vertrouwen en snelheid kunnen typen. Dit is niet alleen een waardevolle toevoeging aan je cv, maar ook een vaardigheid waar je dagelijks plezier van zult hebben.

Wil jij ook snel, nauwkeurig en efficiënt leren typen? Schrijf je dan in voor onze typecursus Snel Typen!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Snel Typen

Inclusief interactieve leeromgeving

De cursus Snel Typen bevat 13 lessen met verschillende oefeningen en speciaal geselecteerde teksten. Of je nu een beginnend typist bent of je typevaardigheid wilt vergroten, deze methode is geschikt voor iedereen. Daarbij bepaal je constant jouw eigen tempo. De computer houdt je voortgang voortdurend bij.

Na de voltooide oefeningen krijg je automatisch een overzicht van je resultaten en kun je controleren of je goed op weg bent om het einddoel te behalen.
 

Goed op je CV

Snel leren typen? Denk eens aan al die kostbare tijd die je gaat besparen door het volgen van deze typecursus Snel Typen. Bovendien kun je bij NHA ook een examen afleggen om in het bezit te komen van een NHA-typediploma, iets wat op je CV zeker niet zal misstaan!

REVIEWS

Reviews cursus Snel Typen

Dit zijn specifieke reviews over Snel Typen, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Snel Typen

Leuke opleiding. Ik heb jaren getwijfeld of ik weer wilde gaan studeren. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de stap gezet heb. Als ik had geweten dat het allemaal "zo vanzelf" ging was ik al veel eerder weer begonnen.

10/10
Snel Typen

Uitstekende cursus. Goed materiaal, duidelijke toelichting en snelle reacties van de leraar .

10/10
Snel Typen

Je leert al snel beter typen. Ook blind typen gaat me steeds beter af. Handig op mijn werk!!

DIPLOMA

Diploma Snel Typen

NHA-instituutsdiploma 

Na afloop van deze opleiding kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor € 29,- aanvragen. Dat kan wanneer je bent geslaagd voor de toets. Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.


Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Snel Typen valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus Snel Typen uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Snel Typen, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Snel Typen staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Snel Typen
€189,00
of  3x 66,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€189,00
of  3x 66,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Leuke opleiding. Ik heb jaren getwijfeld of ik weer wilde gaan studeren. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de stap gezet heb. Als ik had geweten dat het allemaal "zo vanzelf" ging was ik al veel eerder weer begonnen.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!