Gratis studiegids

Gezondheid

Het grootste bezit van de mens… gezondheid. Onbewust zijn we er elke dag mee in de weer. Van een cursus Gewichtsconsulent(e) tot Gezondheidspsychologie of Tandartsassistent: bij NHA is het aanbod van cursussen op het gebied van gezondheid behoorlijk breed. Oriënteer jezelf en laat je aangenaam verrassen.

Misschien is de cursus Medische Terminologie wel handig? Zelfs met de cursus Massage kun jij gezondheid stimuleren. Of wil je leren wat Ayurveda is en hoe je deze geneeswijze kunt inzetten om meer evenwicht te creëren?

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Interessegebieden

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van creativiteit, verzorging en administratie tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke interesse je ook hebt, bij NHA is er altijd een cursus die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe interesses. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Tal van cursisten kiezen eerst een cursus om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er, dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld in een interessegebied. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
  
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!