Gratis studiegids

Creatief

Creativiteit komt van het werkwoord ‘creëren’, oftewel iets maken. Volgens deze uitleg zijn alle cursussen bij de NHA creatief. Ze zijn immers gemaakt. Maar ongetwijfeld denk je bij creatief eerder aan schrijven, schilderen, tekenen, kunst en ontwerpen. Ook goed. Welke creatieve voorkeur je ook hebt, er is minstens een cursus die naadloos aansluit bij je creatieve wensen. Doe er je voordeel mee en creëer naar hartenlust. Van een cursus Handletteren tot een cursus Aquarelleren. En van een cursus Schminken (grimeren) tot een cursus Video Editing. Bij NHA ga jij thuis aan de slag met jouw (toekomstige) hobby!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Interessegebieden

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van creativiteit, verzorging en administratie tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke interesse je ook hebt, bij NHA is er altijd een cursus die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe interesses. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Tal van cursisten kiezen eerst een cursus om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er, dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld in een interessegebied. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
  
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!