Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.

077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis studiegids

Nail Art

Nail Art
Gratis proefles
Inschrijven
4x
43,50
of ineens
€164,00
4/5

Beoordeeld door 1 student(en)

ALGEMEEN

Leer alles over Nail Art

Inclusief professioneel materialenpakket


Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Op speciale evenementen val je met je prachtig versierde nagels meteen op en zorg je gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je je eigen nagels of die van iemand anders origineel versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art! Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v. € 40,-  kun je direct aan de slag!

Met de cursus Nail Art leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen.

PROGRAMMA

Studieprogramma Nail Art

De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een korte inleiding met heldere afbeeldingen en vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.

In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Basis manicure en nagellaktechnieken; het reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.
 • Productgebruik en kleurenleer; wijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.
 • Stamping; uitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.
 • Animal prints; vele technieken komen hier samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.
 • Fantasie en abstract; het maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.
 • One-stroke painting; maken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel.
 • Holiday designs; alle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.
 • Prijsstelling en verkooptechniek; wil je de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we je het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

 

Inclusief professioneel materialenpakket

Bij de cursus Nail Art ontvang je een materialenpakket, zodat je meteen met de oefeningen kunt beginnen. Dit pakket bevat onder andere de volgende producten: acrylverf, 3D stickers, sealer, 8-delige brushset, oefentips, oefenvinger, nail art stamping set inclusief lak enz. Ook na de cursus kun je met deze materialen professioneel aan de slag!

DIPLOMA

Diploma Nail Art

Je kunt examen doen voor het NHA-instituutsdiploma.

Getuigschrift

Een NHA getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

ZO STUDEER JE

Persoonlijke begeleiding via internet

Wanneer je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er niet alleen voor.  Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les voorzien van eventuele vragen. Deze stuur je per post of via internet naar jouw docent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een beoordeling. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! Wanneer je start met deze opleiding, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt deze beroepsopleiding compleet thuis. Je bepaalt dan zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze beroepsopleiding kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Lesmateriaal

Voor deze opleiding heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Daarnaast ontvang je gratis een fraaie ringband om je lessen in te bewaren. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Nail Art duurt 4 maanden bij een gemiddeld tempo van 2 lessen per maand.
Je kunt ook minder lessen per maand bestuderen. Zo bepaal je je eigen studietempo. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


Studietijd

Per les moet u rekenen op 5 uur.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

MATERIALENPAKKET

Materialenpakket

Bij de cursus Nail Art ontvang je een materialenpakket, zodat je meteen met de oefeningen kunt beginnen. Dit pakket bevat onder andere de volgende producten:

 • acrylverf;
 • D stickers;
 • sealer;
 • 8-delige brushset;
 • oefentips;
 • oefenvinger;
 • nail art stamping set inclusief lak enz.

Ook na de cursus kun je met deze materialen professioneel aan de slag!

REVIEWS

Reviews

4/5
Nail Art

Leuke cursus. Studie materiaal is overzichtelijk en duidelijk. Praktijk pakket is niet helemaal compleet. Daardoor is het nodig om zelf nog spullen aan te schaffen voordat je aan de praktijk opdrachten kunt beginnen.

LESGELD

Lesgeld

Nail Art
meest gekozen Met hulp
4x 57,50
of ineens €219,00
Inschrijven
Zonder hulp
4x 43,50
of ineens €164,00
Inschrijven
Bereken jouw belastingvoordeel Bedrag
Studiekosten
Belastingschaal
Drempel
Jouw Voordeel
Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen op proef
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt

Nail Art
4/5

Leuke cursus. Studie materiaal is overzichtelijk en duidelijk. Praktijk pakket is niet helemaal compleet. Daardoor is het nodig om zelf nog spullen aan te schaffen voordat je aan de praktijk opdrachten kunt beginnen.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!