Nail Art  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Nail Art
Inclusief%20gratis%20materialenpakket%201122x315
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€339,00
305,10
of 
4 x €80,10
4.1/5

Beoordeeld door 9 student(en)

 • Met begeleiding van vakdocent
 • Incl. gratis materialenpakket
 • Leer in je eigen tempo
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Leer alles over nagelversiering in de opleiding Nail Art

Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Bij speciale gelegenheden vallen prachtig versierde nagels meteen op. Zo maken jouw cliënten gegarandeerd een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je nagels origineel en op een professionele manier versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art!

Met de Nail Art cursus leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen!
  

Creëer oneindig veel designs

Tijdens de Nail Art cursus ga je aan de slag met verschillende materialen. Je ontdekt de functie van de materialen en hoe je er verschillende technieken mee uitvoert. Je gaat creatief aan de slag met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken. Door je te verdiepen in alle facetten van het vak zul jij straks oneindig veel designs maken!

Na het volgen van deze cursus Nail Art ben je bekend met het geven van een basismanicure en het lakken van nagels. De vele technieken die je in deze cursus leert, stellen jou in staat om elk gewenst ontwerp te realiseren. Zo vind je altijd een ontwerp dat bij je klanten past.

Naast de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om mooie en verzorgde nagels te creëren, word je in deze cursus ook ondersteund in het zakelijke aspect van het vak. Je leert de Nail Art-behandelingen verkopen en ontdekt hoe je prijzen bepaalt die passen bij de ontwerpen.

 

Inclusief professioneel materialenpakket!

Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen. Dankzij het professionele materialenpakket t.w.v. € 40,- kun je direct aan de slag!

 

Nail Art cursus: breid je kennis uit

De cursus is bedoeld voor jou als jij de kneepjes van nagelversieringstechnieken wilt leren. Ben je werkzaam in een schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon, pedicuresalon of een andere zaak gericht op uiterlijke verzorging? Dan biedt de cursus Nail Art de perfecte aanvulling om jouw kennis binnen je huidige vakgebied uit te breiden.
 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Cursus Nail Art

De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een inleiding en heldere afbeeldingen. Vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.

In de cursus Nail Art komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Basis manicure en nagellaktechnieken

Het reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.

Productgebruik en kleurenleer

Wijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.

Stamping

Uitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.

Animal prints

Vele technieken komen hier samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.

Fantasie en abstract

Het maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.

One-stroke painting

Maken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel.

Holiday designs

Alle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.

Prijsstelling en verkooptechniek

Wil je de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we je het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

Start vandaag nog met de Nail Art cursus van NHA of bekijk de gratis proefles!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Nail Art, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Nail Art

Het heeft me echt super goed geholpen

8/10
Nail Art

Zeer leuke cursus goede uitleg snelle feetback als je je huiswerk opstuurd enigste min puntje was de producten die je krijgt wel heel weinig is voor iemand die nog geen nagels doet

6/10
Nail Art

Soms erg te theoretisch wat je niet meer gebruikt. Meer praktijk opdrachten. En meer onderwerpen. Vond het qua nail arts stijlen beknopt.

10/10
Nail Art

Goede uitleg en begeleiding. Waar voor je geld.

DIPLOMA

Diploma Nail Art

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Nail Art valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Nail Art uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Nail Art, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Nail Art staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Gratis Materialenpakket t.w.v. € 40,-

Bij deze cursus krijg jij een GRATIS materialenpakket t.w.v. € 40,- geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met het lesmateriaal! Met de materialen breng jij de geleerde theorie in de praktijk. Zo word je opgeleid tot echte professional!

Dit pakket bevat onder andere de volgende producten:


 • Nail art brushset;
 • Nail Art stampingset;
 • Oefenvinger;
 • Oefentips;
 • Nail Art wheel Strass;
 • Nail Art lak in verschillende kleuren én topcoat;
 • Vijl;
 • Celstofdeppers;
 • Orangewood stick;
 • Nailtransfer folie. 
   

De bovenstaande afbeelding is ter illustratie, het kan zijn dat de inhoud van jouw pakket hiervan afwijkt.

LESGELD

Lesgeld

Nail Art

€339,00 €305,10
of  4x 80,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€339,00 €305,10
of  4x 80,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Het heeft me echt super goed geholpen

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!