Gratis studiegids

Cursus Video Editing

Ontketen jouw creatieve kracht in editing

Ben je gefascineerd door de magie van filmmaken en droom je ervan je eigen verhalen tot leven te brengen? Dan is de cursus video editing van NHA precies wat je zoekt. Deze cursus, speciaal ontworpen voor enthousiaste beginners en gevorderden, is jouw toegangspoort tot de wereld van professionele videobewerking.

 

Benieuwd? Volg een gratis proefles!

Gratis en vrijblijvend een les volgen uit de cursus Video Editing. 

Ja, ik wil een gratis proefles »

 

cursus video editing

 

Ontwikkel jouw unieke visie

Bij NHA leren we je niet alleen de technieken, maar inspireren we je ook om jouw unieke visie te ontwikkelen. Met onze erkende professionals als jouw gidsen, word je met deze cursus ondergedompeld in de praktijk van video editing, waarbij jouw creatieve expressie centraal staat.

Heb je ooit een film gezien die je diep raakte en dacht je: "Dat wil ik ook kunnen creëren"? Video editing is een kunstvorm die verder gaat dan alleen het knippen en plakken van beelden. Het is een proces van verhalen vertellen, emoties overbrengen en een onvergetelijke impact creëren. Met onze cursus Video Editing ontwikkel je een scherp oog voor detail, leer je de fijne kneepjes van het vak, en ontdek je hoe je jouw creatieve ideeën kunt omzetten in boeiende visuele verhalen.

 

Blauwe scheidingslijn

Review cursus Video Editing


(8/10)

"Ik ben bijzonder blij met de cursus het heeft me echt geholpen om mijn videofilms naar een hoger niveau te brengen. Je wordt echt goed ondersteunt met je vragen."

Blauwe scheidingslijn

 

 

Een wereld van mogelijkheden open je met de cursus Video Editing

De cursus Video Editing opent de deur naar een wereld van creatieve en professionele mogelijkheden. Of je nu ambities hebt om een YouTube-sensatie te worden, een carrière in de filmindustrie nastreeft, of gewoon je familievideo's wilt verbeteren, de vaardigheden die je bij ons opdoet, zullen je helpen je doelen te bereiken. Video editing is niet alleen een waardevolle vaardigheid in de entertainmentindustrie, maar ook in marketing, onderwijs, en vele andere sectoren.

 

cursus video editing nha

 

Persoonlijke begeleiding en flexibel leren

Bij NHA begrijpen we dat iedereen een unieke leerstijl en levensritme heeft. Daarom bieden we flexibel leren aan, waarbij je in je eigen tempo en vanuit het comfort van je eigen huis kunt studeren.

Onze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je niet alleen staat. Onze deskundige docenten, actief in de video editing branche, staan klaar om je te begeleiden, te inspireren en je vragen te beantwoorden.

Je bent meer dan alleen een student bij ons; je bent een deel van de NHA-familie, waar je je passie deelt met gelijkgestemden.

 

Blauwe scheidingslijn

Review cursus Video Editing

5 sterren review cursus video editing

 (8/10)

"Ik ben bijzonder blij met de cursus het heeft me echt geholpen om mijn videofilms naar een hoger niveau te brengen. Je wordt echt goed ondersteunt met je vragen."

Blauwe scheidingslijn

 

 

Waarom NHA voor jouw cursus Video Editing?

 

Opsommingsteken nha           Professionele Inhoud: Leer alles over het maken van concepten, scripts, storyboards, filmen, monteren en     nabewerken.
             
Opsommingsteken nha           Flexibiliteit: Studeer waar en wanneer je maar wilt, met de mogelijkheid om je eigen tempo te bepalen.
             
Opsommingsteken nha           Erkende Expert: Onze docent is een actieve professional in de videobewerkingsindustrie.
             
Opsommingsteken nha           Praktijkgericht: Pas wat je leert direct toe in praktische projecten.
             
Opsommingsteken nha           Netwerkmogelijkheden: Maak contact met medestudenten en professionals.

 

 

Bekijk de prachtige video van NHA cursist Thomas

Wil jij net als Thomas leren hoe je een professionele video's maakt? Schrijf je dan in voor de cursus Video Editing en voor je weet ben jij in staat om ook zo'n prachtige video te schieten én te editen.

 

 

Begin jouw reis in video editing met deze cursus

Ben je klaar om jouw reis in de wereld van video editing te beginnen? Schrijf je in voor onze cursus en begin aan een avontuur waar je creativiteit geen grenzen kent. Met onze cursus, jouw inzet en passie, zal je niet alleen leren hoe je video's bewerkt, maar ook hoe je verhalen vertelt die blijven hangen.

 

Blauwe scheidingslijn

 

Doe mee met de duizenden studenten die hun passie voor videobewerking bij NHA hebben ontdekt en ontwikkeld.

 

Blauwe scheidingslijn

 

 

Schrijf je vandaag nog in!

De wereld wacht op jouw verhaal

 

Bekijk de cursus Video Editing »

 

cursus video editing

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!