Gratis studiegids

 

Wist je dat wanneer je een leuk tijdverdrijf hebt gevonden, je veel meer energie hebt? De tijd vliegt voorbij en je kunt jezelf er helemaal in kwijt. Maar dan moet je wel eerst iets vinden dat helemaal bij je past. En daarvoor zit je goed op deze website! Laat je inspireren door talloze ontzettend leuke en leerzame curssussen. Stuk voor stuk cursussen die je energie gaan geven. Welke cursus wordt jouw leuk tijdverdrijf?

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

TIJD VOOR JEZELF

 

Even een momentje helemaal voor jezelf. Alleen jij en je hobby. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is de dag om. Daar krijg je pas energie van! Hoe heerlijk is het om zo’n moment te hebben? Gun jezelf dan ook zo’n moment en zorg ervoor dat niemand je lastig valt. Stuur je partner, kinderen en andere huisgenoten de deur uit en zet je hobbyspullen klaar!

Wat leuk tijdverdrijf is, is voor iedereen anders. De een kan zich helemaal laten gaan met koken, terwijl de ander energie krijgt van schrijven. Weet jij nog niet waar jouw passie ligt? Welk tijdverdrijf jou helemaal kan opslokken en niet meer loslaten? Ontdek het op onze website. Je vindt talloze leuke, creatieve en interessante cursussen voor iedereen. Vraag een proefles aan en ontdek meteen of het iets voor je is.

Is Taarten Maken bijvoorbeeld iets voor jou? Van beginner tot meesterbakker: jij leert alle geheimen van zelf een heerlijke taart maken. Of kun jij je helemaal verliezen in Sieraden Maken? Heerlijk creatief bezig zijn en er ook nog eens een prachtig sieraad aan overhouden? Wat jouw leuke tijdverdrijf ook is, neem er de tijd voor. En je zult zien dat je er ontzettend veel voor terug krijgt.

 

Heerlijk creatief bezig zijn

 

Wel eens van Encaustic Art gehoord? Dit is een zeer bijzondere manier van schilderen. Door gebruik te maken van speciale technieken creëer je unieke kunstwerken. Een ontzettend leuk tijdverdrijf voor iedereen die van creatief bezig zijn houdt! Maar ook in Haken kun je je helemaal verliezen. Lekker onderuitgezakt op de bank of heerlijk in het zonnetje in de tuin. Met haken maak je onder andere prachtige kledingstukken of knuffels.

Niets is zo fijn als een momentje voor jezelf. En daar komt een leuk tijdverdrijf bij kijken. Zoek iets waar je jezelf helemaal in kwijt kunt. Iets dat helemaal van jou is. En geniet volop van je (nieuwe) hobby.

 

 

Haal de whizzkid in je naar boven

 

Apps maken, games ontwikkelen of leren programmeren. Gaat je hart hier sneller van kloppen? Haal dan de whizzkid in je naar boven en ga meteen aan de slag. Hoe cool is het als mensen joúw app downloaden of jouw spel spelen? Een heerlijk en leuk tijdverdrijf voor iedere liefhebber van digitale technologie.

Het leuke aan al dit tijdverdrijf is dat je er ook nog echt iets van leert. Misschien vind jij wel je verborgen talent? En dat zonder enige voorkennis. Want de meeste studies beginnen bij de absolute basis. Dus ook jij, zonder enige kennis of ervaring, bent in staat een app te maken, een website te bouwen of een game te ontwikkelen.

 

Word een ster!

 

Geen whizzkid? Geen probleem! Op de website van NHA vind je cursussen voor iedereen. Er is altijd wel een leuk tijdverdrijf voor jou te vinden. Even wegdromen tussen de sterren bijvoorbeeld, met een cursus Astrologie. Of wil je zelf een ster worden? Een echte gitaarster! Zoals je ziet heb je volop keuze om een leuk tijdverdrijf te vinden dat helemaal bij je past. Nu alleen nog de tijd vinden. Maar als je eenmaal je passie hebt gevonden, dan komt dat helemaal goed!

 

Gitaar

 

 

Meer dan een leuk tijdverdrijf

 

Als je écht een leuk tijdverdrijf hebt gevonden, dan smaakt dat uiteraard naar meer. Dan kun je van je leuke tijdverdrijf zelfs je werk maken! Kijk maar naar Kees. Hij had altijd al een passie voor bier. En toen kwam eindelijk het moment dat zijn tijdverdrijf meer werd dan dat. De passie spat ervan af bij Kees. Dankzij meerdere studies bij NHA is zijn droom werkelijkheid geworden.

Wat zijn droom precies was en hoe hij deze uit heeft laten komen? Lees het volledige verhaal van Kees op onze website. En vergeet niet zijn prachtige video te bekijken om zijn bijzondere verhaal tot leven te zien komen.

 

Kees

 Lees hier het verhaal van Kees

 

 

Vind je passie 

 

Je zag het al aan het verhaal van Kees. Hoe mooi is het om je passie te vinden en daar ook nog eens je werk van te kunnen maken? Kees deed het al, nu is het jouw tijd! Je passie vinden kan even duren. Misschien weet je nog helemaal niet wat je precies wil. Laat je eventueel inspireren door anderen, maar volg uiteindelijk je hart. Je passie volgt vanzelf. Je zult zien dat je volop nieuwe energie krijgt en iets hebt om naar uit te kijken. 

Deze pagina biedt je volop inspiratie voor mooie cursussen. Ontzettend leuk tijdverdrijf en voor ieder wat. Op onze website vind je nog veel meer leuke hobbycursussen. Je hebt geen ervaring nodig, je kunt gewoon beginnen. 

 

 

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!