Menu
Gratis studiegids

Talen

Een taalcursus is iets waar je de rest van je leven iets aan hebt. Ongeacht of je dit doet voor zakelijke doeleinden of puur voor als hobby. Met de juiste kennis van een vreemde taal zet is een goede stap in je zelfontwikkeling. Van een Hongaarse taalcursus tot Spaans en van een taalcursus Japans tot Engels: de keuze is geheel aan jou. Ga jij de uitdaging aan? 

De Italiaanse taal leren?

De Italiaanse taal leren is gemakkelijker dan je denkt met de cursus Italiaans van NHA.

Een pizza bestellen in Florence? In Venetië een praatje maken met gondeliers? Begrijpen waar de schoenverkoper in Milaan het over heeft? Via een cursus Italiaans leren maakt alleen je vakantie al zoveel interessanter.  Maar het kan ook handig zijn wanneer je vanuit je werk veel met Italië of Italianen te maken hebt.

Zoek je een taalcursus Spaans? Kies voor Spaans leren bij NHA

Een Spaanse taalcursus volgen en in 12 maanden Spaans leren spreken? NHA bidet een online taalcursus Spaans voor beginners en gevorderden.

Spaans is een wereldtaal. Volg een taalcursus Spaans online of offline en leer de taal van Spanje en grote delen van Zuid-Amerika. In landen als Chili, Peru en Argentinië is Spaans de moedertaal. Alleen Brazilianen spreken geen Spaans maar Portugees.

Leer vloeiend Zweeds in 12 maanden!

Kies voor de taalcursus Zweeds van NHA

Zweden: het land van ABBA en Björn Borg. Het land van Saab en Volvo. Wil je beter uit de voeten kunnen in Zweden en de Zweedse taal begrijpen, schrijven en spreken? Volg dan de cursus Zweeds leren van NHA.

Zoek je een taalschool?

Van Pools tot Cambodjaans: Kies uit ruim 70 taalcursussen van de NHA Taalschool

Wil je vloeiend Kroatisch leren spreken of liever een cursus Thai? Van Vaskisch tot Italiaans: verbeter nu je talenkennis. Benut de meerwaarde van taal. School jezelf en je hebt een streepje voor op anderen. Zowel zakelijk als privé, een taalcursus bij de taalschool komt altijd van pas!

Wil je Arabisch leren?

Volg een taalcursus Arabisch en leer in 12 maanden lezen, schrijven en spreken in het Arabisch

Arabisch leren voor beginners is binnen handbereik middels onze cursus Arabisch. Ook voor gevorderden hebben we een cursus beschikbaar. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en wordt je huiswerk nagekeken door een vakdocent. 

Duits voor beginners

Kies voor een van de cursussen van NHA

Kaiserschmarren bestellen op een Oostenrijkse Alp of een vergadering – volledig in het Duits – bijwonen? Duits leren voor beginners doe je in je eigen tempo bij NHA. Je kunt overigens ook kiezen voor de cursus Duits voor Gevorderden, of de complete beginners + gevorderden cursus Duits.

Pools voor beginners

Kies voor en van de cursussen van NHA en leer in 12 maanden of sneller Pools spreken en schrijven

In Polen wonen ongeveer 40 miljoen mensen. Het land staat op de 23e plaats als het gaat om sterke economieën en is lid van de EU. Polen is niet voor niets een sterke handelspartner van Nederland, dus een cursus Pools volgen is zeker een goede stap!

Taalcursus in het buitenland

Ga goed voorbereid!

Ga jij voor een taalcursus naar het buitenland? Maak je tijd in het buitenland efficiënt door eerst een beginners taalcursus te volgen vanuit thuis. Zo weet jij al het een en ander over grammatica, woordenschat en gespreksvaardigheden voordat je vertrekt.

NT2 cursus

Volg een cursus Nederlands als Tweede Taal

Spreek je nog niet zo goed Nederlands, maar wil je dit wel leren? Kies dan voor een taalcursus Nederlands als Tweede Taal. Deze NT2 cursus leert je de taal op A2 niveau, wat tegelijkertijd het niveau is dat wordt vereist bij inburgering. 

Nederlands voor buitenlanders

Nederlands leren middels een thuisstudie

Wil je inburgeren, of wil je om een anders reden jouw kennis van de Nederlandse taal vergroten? Kies dan voor een taalcursus Nederlands die specifiek is toegespitst op buitenlanders. Middels een bewezen methode leer je de Nederlandse taal op A2 niveau. 

Taal App bij je taalcursus

Een taal leren wordt zo leuker én gemakkelijker

Wil jij op een leuke manier een nieuwe taal leren? Van Spaans tot Chinees tot Thai: welke taal je ook wil leren, het wordt leuker en gemakkelijker met de gratis Taal App die je bij je cursus ontvangt. Met meer dan 50 uur extra oefenmateriaal leer jij sneller en beter!

Italiaans voor dummies

Italiaans leren vanaf de ultieme basis

Bella Italia: het land van de wijn, pasta en designermerken. Wil jij Italiaans voor dummies leren? Vanaf nul leer je je in het Italiaans voorstellen, de weg vragen, bestellen in cafés en restaurants, en praten over het weer. Vijzel je Italiaanse taalkennis op met een cursus van NHA

Cursus Latijn

Latijn leren met hulp van een docent

Wist je dat Latijn de officiële taal is van Vaticaanstad? Daarnaast is de taal een basis voor veel andere moderne talen zoals Portugees en Frans. Kennis van Latijn opdoen en je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Volg de gratis proefles of schrijf je meteen in voor de cursus Latijn!

Doventolk/Gebarentolk

Doventolk opleiding volgen bij NHA

Wist je dat de term doventolk niet helemaal correct is? Er wordt namelijk niet alleen getolkt voor doven, maar ook voor slechthorende en doofblinde mensen. Aan de hand van gebaren maakt een "gebarentolk" of "tolk NGT" communicatie mogelijk. Wil jij de eerste stap zetten naar een carrière als gebarentolk? Volg dan de cursus Gebarentaal bij NHA!

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!