Gratis studiegids

Talen

Het leren van een taal is iets waar je de rest van je leven iets mee kunt. Ongeacht of je dit doet voor zakelijke doeleinden of puur voor als hobby. Met de juiste kennis van een vreemde taal zet is een goede stap in je zelfontwikkeling. Van een Hongaarse taalcursus tot Spaans en van een taalcursus Japans tot Engels: de keuze is geheel aan jou. Ga jij de uitdaging aan? 

Zoek je een taalschool?

Van Pools tot Cambodjaans: Kies uit ruim 70 taalcursussen van de NHA Taalschool

Wil je vloeiend Kroatisch leren spreken of liever Zweeds? Van Vaskisch tot Italiaans: verbeter nu je talenkennis. Benut de meerwaarde van taal. School jezelf en je hebt een streepje voor op anderen. Zowel zakelijk als privé, een taalcursus bij de taalschool komt altijd van pas!

Wil je Arabisch leren?

Volg een taalcursus Arabisch en leer in 12 maanden lezen, schrijven en spreken in het Arabisch

Arabisch leren voor beginners is binnen handbereik middels onze cursus Arabisch. Ook voor gevorderden hebben we een cursus beschikbaar. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en wordt je huiswerk nagekeken door een vakdocent. 

Duits voor beginners

Kies voor een van de cursussen van NHA

Kaiserschmarren bestellen op een Oostenrijkse Alp of een vergadering – volledig in het Duits – bijwonen? Duits leren voor beginners doe je in je eigen tempo bij NHA. Je kunt overigens ook kiezen voor de cursus Duits voor Gevorderden, of de complete beginners + gevorderden cursus Duits.

Pools voor beginners

Kies voor en van de cursussen van NHA en leer in 12 maanden of sneller Pools spreken en schrijven

In Polen wonen ongeveer 40 miljoen mensen. Het land staat op de 23e plaats als het gaat om sterke economieën en is lid van de EU. Polen is niet voor niets een sterke handelspartner van Nederland, dus een cursus Pools volgen is zeker een goede stap!

Taalcursus in het buitenland

Ga goed voorbereid!

Ga jij voor een taalcursus naar het buitenland? Maak je tijd in het buitenland efficiënt door eerst een beginners taalcursus te volgen vanuit thuis. Zo weet jij al het een en ander over grammatica, woordenschat en gespreksvaardigheden voordat je vertrekt.

NT2 cursus

Volg een cursus Nederlands als Tweede Taal

Spreek je nog niet zo goed Nederlands, maar wil je dit wel leren? Kies dan voor een taalcursus Nederlands als Tweede Taal. Deze NT2 cursus leert je de taal op A2 niveau, wat tegelijkertijd het niveau is dat wordt vereist bij inburgering. 

Nederlands voor buitenlanders

Nederlands leren middels een thuisstudie

Wil je inburgeren, of wil je om een anders reden jouw kennis van de Nederlandse taal vergroten? Kies dan voor een taalcursus Nederlands die specifiek is toegespitst op buitenlanders. Middels een bewezen methode leer je de Nederlandse taal op A2 niveau. 

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!