Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Zoek je een taalschool?

Van Pools tot Cambodjaans: NHA  biedt ruim 70 taalcursussen

 

Wil je vloeiend Frans leren spreken of Zweeds? Van Baskisch tot Italiaans: verbeter je talenkennis bij NHA . Benut de meerwaarde van taal. School jezelf en je hebt een streepje voor op anderen.

 

Een taal leren betekent een taal beter begrijpen. Lezen en schrijven, spreken en luisteren: leer je een taal, dan leer je een land kennen. Handel begint met communicatie. Communicatie begint met taal. School en taalinstituut, dat is NHA .

 

De talen van NHA

Taalschool NHA  biedt onder andere de volgende taalcursussen aan:

 

Of je meer wilt leren over het land van tennislegende Björn Borg of uitleg wilt geven over de Sagrada Família in het Catalaans: leer het bij taalschool NHA .

 

Taalschool met het Easy-Learning-System

NHA  maakt een taal leren eenvoudiger. Je leert talen met het Easy-Learning-System. Luisteren en herhalen, daarop ligt de nadruk. Zo leer je de uitspraak en vergroot je jouw woordenschat.

 

Reisplannen naar Cambodja? De Khmer is een van de oudste beschavingen van Zuidoost-Azië. Dit volk in Cambodja bouwde de Angkor Wat-tempel. Met een oppervlakte van 126 hectare is dit het grootste religieuze monument ter wereld.

 

Vakantie of beroep

Maar of je nu op vakantie gaat naar Marokko of beroepsmatig in korte tijd een taal onder de knie wilt krijgen: taalschool NHA staat tot je dienst. Taalcursussen die de nadruk leggen op de praktijk.

 

Grammatica is belangrijk, maar het gaat er uiteindelijk om hoe je de taal in de praktijk gebruikt.

 

Studeren wanneer het jou uitkomt

Kies een taalschool die bij je past. Bij NHA studeer je in je eigen tempo: waar en wanneer het jou uitkomt.


NHA  heeft taalcursussen voor beginners en voor gevorderden. Je middelbareschooldiploma halen? NHA heeft speciaal cursussen voor je. Van vmbo tot vwo-niveau. Kies je taal. School jezelf op de beste manier met de NHA Taalschool.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!