Gratis studiegids

 

Zoek je een taalschool?

Wil jij een nieuwe taal leren? Van Spaans tot Cambodjaans: kies uit ruim 60 taalcursussen van de NHA taalschool. Wil je vloeiend Zweeds leren spreken of Frans leren? Van Baskisch tot Italiaans: verbeter nu je talenkennis. Benut de meerwaarde van taal. School jezelf en je hebt een streepje voor op anderen. Zowel zakelijk als privé, een taalcursus bij de taalschool van NHA komt altijd van pas!

Bekijk alle taalcursussen van de Taalschool »

Een taal leren betekent een taal beter begrijpen. Lezen en schrijven, spreken en luisteren: leer je een taal, dan leer je een land pas echt kennen. Een wijntje bestellen in het Frans? De weg vragen in Rome in het Italiaans? Of naar de Ikea in thuisland Zweden? 

Ook zakelijk heb jij profijt van een taalcursus via de taalschool. Handel begint met communicatie. Communicatie begint met taal. School en taalinstituut, dan zit je hier goed. En niet alleen voor de handel met het buitenland, ook binnen verschillende internationale bedrijven in Nederland is de voertaal Engels. 

Of je nou de taal van de liefde wilt leren, oftewel, de taal die jouw geliefde spreekt, meer wilt leren over het land van tennislegende Björn Borg of uitleg wilt geven over de Sagrada Família in het Catalaans: leer het bij onze taalschool. 

Of wat dacht je van een bijzondere taal? School jezelf met een taalcursus. Heb je bijvoorbeeld reisplannen naar Cambodja? Want de Khmer is een van de oudste beschavingen van Zuidoost-Azië, rijk aan cultuur. Dit volk in Cambodja bouwde de Angkor Wat-tempel. Met een oppervlakte van 126 hectare is dit het grootste religieuze monument ter wereld. 

Misschien zoek je helemaal geen gesproken taal, maar wil je gebarentaal leren. Met een opleiding Doventolk maak jij de communicatie tussen horenden en doven of slechthorenden mogelijk!

 

Taalschool met het Easy-Learning-System

Een taal leren was nog nooit zo eenvoudig als bij onze taalschool. Je leert talen met het Easy-Learning-System. Luisteren en herhalen, daarop ligt de nadruk. Zo leer je de uitspraak en vergroot je jouw woordenschat. 

Moeilijke grammatica? Die komt alleen aan bod als het echt nodig is. Bij de taalcursussen van de taalschool wordt gebruik gemaakt van veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.
 

Leer een taal voor op vakantie...

Maar of je nu op vakantie gaat naar Marokko of beroepsmatig in korte tijd een taal onder de knie wilt krijgen: de taalschool staat tot je dienst. Taalcursussen die de nadruk leggen op de praktijk. 

Grammatica is belangrijk, maar het gaat er uiteindelijk om hoe je de taal in de praktijk gebruikt.

 

Of boost je carrière

 

Problemen met Nederlands?

D of dt? Voltooid deelwoord of bijvoeglijk naamwoord? Het kofschip? Nederlands is en blijft een lastige taal. School is alweer te lang geleden, fris je Nederlandse taalkennis op met bijvoorbeeld Nederlands foutloos schrijven en spreken of Zakelijke correspondentie Nederlands.

Of kom je uit het buitenland en heb je nog niet zoveel kaas gegeten van de Nederlandse taal? School jezelf dan met de cursus Nederlands voor Anderstaligen van de Taalschool. Leer Nederlands vanuit 28 andere talen!

Ook kun je je met een cursus Fries verdiepen in een bijzondere taal die in ons land gesproken wordt. Handig als je familie of vrienden hebt die in Friesland wonen of als je vaak op vakantie gaat naar Friesland!

Onzeker of je talenknobbel wel werkt?

Geen zorgen. Je mag bij de taalschool jouw taalcursus gratis 15 dagen uitproberen. Zo weet jij precies wat het niveau van de cursus is en of je dit aankan. Of heb je examenvrees? In dat geval kan de taalschool je gerust stellen met de niet geslaagd, lesgeld terug garantie!

 

Voordelig een taal leren met de taalschool

Kies de taalschool die bij je past. Studeer je in je eigen tempo: waar en wanneer het jou uitkomt.

Ook op financieel gebied is een keuze voor onze taalschool een verantwoordelijke keuze. Als een van de grootste aanbieders van taalcursussen profiteer je bij de taalschool altijd van een van de laagste prijzen en vele speciale acties.

Vrijwel alle taalcursussen zijn voor beginners en voor gevorderden. Je middelbareschooldiploma halen? Van vmbo tot vwo-niveau. Kies je taal. School jezelf op de beste manier met de Taalschool.

  

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!