Gratis studiegids

 

Op zoek naar een zomercursus Spaans?

Volg een van de cursussen van NHA.

'Vacila que la vida va veloz', zingt Enrique Iglesias. Maak wat van je leven, het is zo voorbij. Spaans leren bij NHA?

Een hangmat tussen twee palmbomen op een Zuid-Spaans strand. Een bar met rieten dak op een steenworp afstand. De wuivende wind. De stralen van de zon. Het ruisen van de zee. Is dat een zomercursus Spaans? Op je hoofd een hoofdtelefoon. Met een fruitcocktail in je hand oefen je Spaanse woordjes en zinnen. En je brengt je nieuwe kennis direct in de praktijk.

Zoek je een zomercursus Spaans of wil je in een zomer Spaans leren? Kies voor een cursus met gegarandeerd rendement.

 

Studeer in je eigen tempo

Met de methode van NHA studeer je waar je wilt wanneer je wilt. De lesstof is opgedeeld in overzichtelijke modules. Houd je het gemiddelde studietempo aan van vier modules per maand? Prima. Als je tijd vrijmaakt, bijvoorbeeld als je een vakantiehuisje op Ibiza huurt, maak je meer modules en studeer je sneller. Jij bepaalt het tempo. Combineer het nuttige met het aangename.

 

Een zomercursus Spaans

Spaans, Braziliaans of Catalaans: NHA brengt je haarfijn de verschillen bij.

NHA biedt verschillende modules aan:

 

In een zomer een taal leren?

Waarom ook niet? Je verbetert je taalvaardigheid als je ook daadwerkelijk in het land bent waarvan je de taal leert. Je oefent direct je nieuw verworven taalkennis. Leer je iets eenvoudigs en alledaags als de tijd vragen? Geen probleem. Loop naar de bar en vraag aan de kelner de tijd. Je krijgt direct feedback uit de praktijk.

Bij NHA krijg je ook volop feedback. Bij de modules hoort huiswerk. Dat lever je online in. Je persoonlijke docent kijkt je werk na en geeft je nuttige tips. Zo wordt een zomer in Spanje een leerzame zomer. 'Cursus Spaans' zet je elke ochtend op je to do lijst. Zo combineer je vakantie en leren.

NHA weet dat mensen meer doen dan leren. De cursussen van NHA zijn zo ontworpen dat je ze zo eenvoudig mogelijk combineert met werk en andere verplichtingen. Of met vakantie vieren natuurlijk.

 

Bestel direct je zomercursus Spaans en boek daarna je vakantie. Je zomer zit gebeiteld. 

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepsopleidingen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!