Gratis studiegids

Nederlands voor buitenlanders

Nederlands leren voor buitenlanders kan eenvoudig via een thuisstudie van NHA. De bewezen methode zorgt ervoor dat je binnen afzienbare tijd de Nederlandse taal machtig bent. Het grote voordeel van een thuisstudie is dat je deze ook prima vanuit het buitenland kunt volgen. De cursus Nederlands voor Anderstaligen is dus een ideale voorbereiding als je besluit om naar Nederland te emigreren.

Learning Dutch as a foreigner? Read this information in English.

 

Leer Nederlands

Nederlands leren voor buitenlanders

 

Nederlands voor buitenlanders als thuisstudie

Hoe het werkt? We sturen het lesmateriaal simpelweg naar je toe, waar dan ook ter wereld. Zo kun je vanuit thuis werken aan je kennis van de Nederlandse taal. De NT2 cursus is overigens compleet in lijn met de inburgeringseisen.

 

Gedegen hulp van een vakdocent

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Nederlands is voor buitenlanders vaak een lastige taal. Er zijn veel regels, en nog meer uitzonderingen op die regels. Maar geen nood: je krijgt tijdens je thuisstudie gedegen hulp van een vakdocent. Deze controleert je huiswerk en geeft je feedback. Daarnaast kun je bij deze docent terecht met eventuele vragen.

 

  

Getuigschrift of examen

Nadat je het complete lesprogramma hebt gevolgd, ben je klaar om het landelijk staatsexamen NT2 af te leggen. Dit is een verplichting wanneer je wilt inburgeren in Nederland. 

Volg je de cursus Nederlands voor buitenlanders op eigen initiatief, om bijvoorbeeld een betere beheersing van het Nederlands te krijgen? In dat geval is het niet noodzakelijk om een examen af te leggen. Je kunt er dan ook voor kiezen om een getuigschrift aan te vragen.

Dit is mogelijk wanneer je je al het huiswerk van je cursus Nederlands voor buitenlanders hebt ingeleverd, en daarvoor gemiddeld minimaal een 5,5 hebt gescoord. Het getuigschrift bewijst dan dat je de gehele cursus met succes hebt afgerond.

 

 

Reviews

Review - Dutch for Foreigners course

  8/10

"Ik hou van de cursus en het gemak van het gebruik van de virtuele omgeving, het materiaal is goed en begrijpelijk. Ik zou graag willen dat ik op zijn minst een privéles met mijn leraar online zou kunnen hebben natuurlijk, maar zelfs als we 1 uur contact hebben en over de voortgang praten"
 
Review - Dutch for Foreigners course

  10/10

"My experience so far is more than positive. I'm satisfied with the way the course is structured and I'm really enjoying the lessons. Even though I live in the Netherlands for almost three years now, a lot of new information, traditions are arriving with the course. My teacher is really fast in correcting my homework and, more importantly, he's really fast in answering my questions.

There is only one thing that I find not satisfying and that is the space given to the Dutch grammar. I would've loved to have more grammar exercises and information that, from my point of view, would've had a positive effect on the learning process."

 

Bekijk hier alle reviews >

 

 

Nederlands leren voor buitenlanders? Schrijf je in!

Ben jij er klaar voor om je kennis van de Nederlandse taal naar een hoger level te tillen? Wil jij Nederlands leren spreken, schrijven, lezen en luisteren op A2 niveau? Schrijf je dan vandaag nog in voor de cursus Nederlands voor buitenlanders. 

 

Enkele voordelen van de Nederlands voor buitenlanders cursus op een rijtje:

Vinkje bulletpoint  15 dagen gratis proberen. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen? Dan kun je gewoon terugsturen.

Vinkje bulletpoint  Gratis welkomstcadeau. Er zijn verschillende cadeaus en kortingen waaruit je kunt kiezen.

Vinkje bulletpoint  Goede persoonlijke begeleiding. Jouw docent helpt je graag.

Vinkje bulletpoint  Studeren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

Vinkje bulletpoint  Met gratis woordenlijst (beschikbaar in 28 talen)

 

Bekijk de cursus Nederlands voor buitenlanders! »

 

Learning Dutch as a foreigner? Read this information in English.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!