Gratis studiegids

NT2 cursus: Nederlands als Tweede Taal

Wil je goed Nederlands als tweede taal leren, en daarmee het niveau behalen wat vereist is voor de inburgeringscursus? Deze NT2 cursus kun je gemakkelijk volgen via NHA. 

Het voordeel van NHA is dat je onze cursus Nederlands voor Anderstaligen ook vanuit het buitenland kunt volgen. We sturen het studiemateriaal gewoon naar je toe en je kunt vanuit overal ter wereld aan de slag om je Nederlands op A2 / NT2 niveau onder de knie krijgen.

 

Waarom deze taal leren?

Ben je of ken je iemand die vanuit het buitenland naar Nederland verhuist? Of heb je veel met Nederlanders te maken tijdens je werk? Nederlands als Tweede Taal leren is dan een goed idee. Je vergroot je woordenschat aanzienlijk en kunt daarnaast ook steeds beter met grammatica aan de slag.

De focus van de cursus Nederlands als Tweede Taal van NHA ligt met name op dagelijks en praktisch taalgebruik. Dit houdt in dat je dus aan de slag gaat met situaties als jezelf voorstellen, boodschappen doen, en praten over familie, feesten, werken en vrije tijd. 
 

Uitgebreid en kwalitatief lesmateriaal

Bij de cursus Nederlands Als Tweede Taal krijg je een cursusboek met veel informatie én invuloefeningen. In het online studentenplatform zijn de teksten uit het boek overigens ook allemaal als geluidsfragment terug te luisteren. Dit maakt leren gemakkelijker en zorgt voor een correcte uitspraak.

Daarnaast bestaat het lesmateriaal van de NT2 cursus ook uit uitgebreide woordenlijsten vanuit een van de 28 talen.
 

NT2 cursus die voldoet aan de inburgeringseisen

Wanneer je gaat inburgeren in Nederland, dan is het noodzakelijk om Nederlands op A2 niveau te kunnen spreken, luisteren, schrijven en lezen. Dat is dan ook exact wat je leert in de NT2 cursus van NHA. Na de afronding van deze cursus ben je optimaal voorbereid op je NT2 examen. De perfecte cursus Nederlands voor buitenlanders dus!

Uiteraard is het niet verplicht om het examen te doen na afronding van je NT2 cursus. Het is ook mogelijk om een NHA getuigschrift aan te vragen nadat je je huiswerk hebt ingeleverd en hier minimaal een 5,5 gemiddeld voor hebt gescoord.
 

Ook Nederlands als Tweede Taal leren?

Heb jij behoefte om je kennis van Nederlands te vergroten en op A2 / NT2 level te brengen? Ga je inburgeren en wil je binnenkort het officiële NT2 examen afleggen? Volg dan de NT2 cursus van NHA.  

Read this information in English? >> Dutch for Foreigners

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!