Gratis studiegids

 

Nederlands leren – kies voor een van de cursussen van NHA

De Nederlandse taal leren? Foutloos een e-mail schrijven of een pitch voor een vergadering voorbereiden? Nederlands leren doe je bij NHA. Van een NT2 cursus tot zakelijk Nederlands: voor elk niveau is er een geschikte cursus te vinden.

 

Nederlands leren spreken en schrijven

Nederlands is soms best ingewikkeld. Waarom schrijf je zacht met 'ch' en spreek je 'ch' uit als een harde 'g'? En waarom schrijf je 'chanson' als je het over een Frans liedje hebt met 'ch' en spreek je deze 'ch' uit als 'sj'?

Nederlands leren betekent niet dat je leert waarom je 'ch' soms uitspreekt als 'g' en soms als 'sj'. Nederlands leren betekent wél dat je foutloos de Nederlandse taal beheerst. De oorzaak van taalregels hoef je niet te kennen, bij NHA leer je de taalregels.

 

Kies voor een cursus van NHA

Je beter uitdrukken in het Nederlands? Taal leren maakt NHA zo makkelijk mogelijk. Je studeert waar je wilt wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het tempo dat bij je past. Via internet stel je vragen aan je persoonlijke docent.

Kies voor deze cursussen van NHA:

 

Werk je in Nederland en is Nederlands niet je moedertaal? Leer Nederlands voor buitenlanders! Zo zorg je ervoor dat je Nederlands sprekende collega's tijdens een vergadering begrijpt. Of stel je voor dat je een e-mail krijgt van de Belastingdienst: het is handig als je dan direct snapt wat er staat en wat de bedoeling is. Misschien is een opleiding in de handhaving wel volledig weggelegd voor jou! 

 

Learn the Dutch language

Wat is het verschil tussen Nederlands, Duits, Hollands en Dutch?  Als Nederlands niet je moedertaal is, is dit soms best lastig.  Daarom deelt NHA cursussen op in overzichtelijke modules. Zo weet je precies hoe lang een les duurt en leer je eenvoudig: in de trein, thuis of op je werk. Waar je wilt. 

In no time weet je dat Dutch de Engelstalige benaming is voor de Nederlandse taal, Duits de taal is die mensen in Duitsland spreken en dat de officiële benaming van de Nederlandse taal Nederlands is. 

Weetje: de Nederlandse taal aanduiden met 'Hollands' is niet zo vriendelijk tegenover Vlamingen in België, Surinamers, mensen op de caraïbische eilanden en een paar mensen in Frankrijk die Nederlands spreken.

De Nederlandse taal leren als buitenlander? Dat doe je met NHA. Dit kan overigens prima vanuit het Engels of één van de andere 27 talen in de cursus Dutch for Foreigners

 

NHA biedt in elke branche beroepsopleidingen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepsopleidingen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!