Gratis studiegids

 

Wat is het voordeel van een Cambridge Engels cursus? Hoe leer je het beste Engels?

Een erkend diploma, een council die de examens controleert en lesstof die aansluit bij het Europees Referentiekader talen. Dat zijn de voordelen van een Cambridge Engels cursus!

Engels, wij Nederlanders spreken het als de beste. Hoewel, sommigen spreken meer steenkolen Engels. Anderen zijn in staat om vloeiend Engels te spreken en schrijven. Kun jij alle maanden en dagen in het Engels foutloos opnoemen? 

Zet de Nederlandse televisie aan en je hoort de helft van de tijd Engels. Engels begint al op de basisschool, maar dat is allesbehalve een doortimmerde cursus Cambridge Engels.

 

Een cursus Cambridge Engels versus een cursus Engels?

Cambridge Engels is een examen Engels waarbij je op verschillende niveaus een diploma kunt halen. Bij een Cambridge Engels cursus in Nederland leer je lezen, spreken, luisteren en schrijven. En er is het onderdeel English in use waarbij je uiteenlopende oefeningen doet, zoals lege plekken in zinnen invullen.

Universiteiten en werkgevers over de hele wereld zien een Cambridge-diploma als bewijs van je Engelse taalvaardigheid.

Een cursusinstituut dat een Cambridge Engels cursus in Nederland aanbiedt, neemt zelf geen examens af. Dat doet The British Council.

De moeilijkheidsgraad van alle talen van landen van de Europese Unie zijn voor onderwijsdoeleinden geanalyseerd. Het resultaat: een Europees Referentiekader Talen (ERK). De taalvaardigheid van studenten kun je zo vergelijken. Spreekt iemand B1 Nederlands, dan heeft hij het taalniveau van iemand die de basisschool met een VWO advies afrondt. En iemand kan ook de Engelse taal op B1-niveau machtig zijn. Of op F2. Of C3.

 

De voordelen van NHA ten opzichte van een Cambridge Engels cursus

De nadruk bij NHA ligt net als bij een Cambridge Engels cursus op praktijksituaties. Bekijk het cursusprogramma van de cursus Engels en je ziet welke praktijksituaties je oefent.

De prijs van het lesmateriaal van NHA en het examen is voordeliger. Bij NHA studeer je waar en wanneer het je uitkomt. Jij bepaalt het tempo waarin je studeert. Wil je sneller? Dat kan. Even rustig aan doen? Prima.

NHA biedt examengarantie. Je krijgt het lesgeld terug als je niet slaagt.

 

Behaal je internationaal erkende Cambridge diploma

De cursus Engels voor Beginners van NHA is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor Gevorderden op ERK-niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

  

Zakelijke Cambridge Engels cursus

Wil jij vloeiend leren communiceren in zakelijk Engels? Ook dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Zo is onze cursus Business English ontwikkeld op ERK-niveau C1. Na afloop van deze cursus kun je deelnemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets. Je kunt zo een wereldwijd erkend certificaat van Cambridge Assessment English behalen. 

Ook onze cursus Zakelijke Correspondentie Engels is een goede optie om zakelijk Engels te leren. Deze cursus is ontwikkeld op ERK-niveau B2. Na afloop van deze cursus kun je ook deelnemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets en zo een waardevol Cambridge certificaat behalen.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!