Gratis studiegids

 

Wat is het voordeel van een Cambridge Engels cursus? Hoe leer je het beste Engels?

Een officieus erkend diploma, een council die de examens controleert en de lesstof sluit aan bij het Europees Referentiekader talen.  

Engels. Wij Nederlanders spreken het als de beste. Hoewel, sommigen spreken meer steenkolen Engels. Anderen zijn in staat om vloeiend Engels te spreken en schrijven. Zet de Nederlandse televisie aan en je hoort de helft van de keren Engels. Engels begint al op de basisschool, maar dat is allesbehalve een doortimmerde cursus Cambridge Engels.

 

Een cursus Cambridge Engels versus een cursus Engels?

Cambridge Engels is een examen Engels waarbij je op verschillende niveaus een diploma kunt halen. Bij een Cambridge Engels cursus in Nederland leer je lezen, spreken, luisteren en schrijven. En er is het onderdeel English in use waarbij je uiteenlopende oefeningen doet, zoals lege plekken in zinnen invullen.

De deelnamekosten van het eerste examen liggen rond de tweehonderd euro en vervolgexamens kosten meer.

Universiteiten en werkgevers over de hele wereld zien een Cambridgediploma als bewijs van je Engelse taalvaardigheid.

Een cursusinstituut dat een Cambridge Engels cursus in Nederland aanbiedt, neemt zelf geen examens af. Dat doet the Britisch Council.

De moeilijkheidsgraad van alle talen van landen van de Europese Unie zijn voor onderwijsdoeleinden geanalyseerd. Het resultaat: een Europees Referentiekader Talen. De taalvaardigheid van studenten kun je zo vergelijken. Spreekt iemand B1 Nederlands, dan heeft hij het taalniveau van iemand die de basisschool met een VWO advies afrondt. En iemand kan ook de Engelse taal op B1-niveau machtig zijn. Of op F2. Of C3.

 

De voordelen van NHA ten opzichte van een Cambridge Engels cursus

De nadruk bij NHA ligt net als bij een Cambridge Engels cursus op praktijksituaties. Bekijk het cursusprogramma van de cursus Engels en je ziet welke praktijksituaties je oefent.

De prijs van het lesmateriaal van NHA en het examen is voordeliger.

Bij NHA studeer je waar en wanneer het je uitkomt. Jij bepaalt het tempo waarin je studeert. Wil je sneller? Dat kan. Even rustig aan doen? Prima.

NHA biedt examengarantie. Je krijgt het lesgeld terug als je niet slaagt.

 

Behaal je internationaal erkende Cambridge diploma

De cursus Engels voor beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor gevorderden op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!