Gratis studiegids

 

Spaans oefenen - Benut het EASY-LEARNING-SYSTEM van NHA

Iedereen weet: Spaans leer je niet uit een boek. Een boek helpt. Maar Spaans spreken oefenen verzekert dat je de taal onder de knie krijgt.

Hoe leer je een taal? Films kijken en de ondertiteling uitzetten? Dat is goed om te leren begrijpen wat anderen zeggen. Weinig mensen leren zo een taal spreken.

Woordjes leren. Rijtjes stampen. Spaans oefenen. Sommige mensen doen het fluitend, andere mensen vinden het lastig. Maar alle methodes werken met woorden leren en de taal oefenen.

NHA maakt Spaans oefenen bij de cursus Spaans zo eenvoudig mogelijk. Waarom? Niet iedereen vindt oefenen even makkelijk. Maar een taal leren, betekent oefenen. Wil je echt vloeiend Spaans spreken? Oefenen is de enige manier.

 

Spaans oefenen

In de cursus Spaans van NHA oefen je uitspraak, je breidt je woordenschat uit, je leert spreken en schrijven. Woordjes stampen? Het hoort erbij. Ook bij NHA.

Volg een van deze cursussen bij NHA:

Van Engels tot Koreaans: op de website van NHA zie je welke taalcursussen we meer aanbieden.

 

Huiswerk lever je online in

Volg de cursus Spaans van NHA. Je krijgt het lesmateriaal thuisgestuurd. Bij het lesmateriaal zit ook een cd. Met de cd kun je Spaans oefenen. Je oefen uitspraak en woorden. Huiswerk hoort bij de cursus. Je levert je huiswerk online in en krijgt feedback van je persoonlijke leraar.

Spaans oefenen? NHA maakt het zo makkelijk mogelijk. Aan de keukentafel of in de bus: studeer waar je wilt.

 

Spaans oefenen op een Spaanse strandstoel

Boek een vliegticket naar Valencia en lig op een strandstoel aan de Costa del Azahar. Combineer vakantie en studie. Voordeel: Spaans oefenen wordt nog makkelijker. Je brengt je kennis direct in praktijk. Ben je een beginner, leer je hoe je een kopje koffie bestelt in het EASY-LEARNING-SYSTEM, dan bestel je daarna een kopje koffie in een Spaans cafeetje.

NHA biedt behalve de cursus Spaans ook de cursus Latijns-Amerikaans aan. In alle Latijns-Amerikaanse landen, behalve Brazilië, is Spaans de officiële taal.

Het Latijns-Amerikaans Spaans verschilt wel van het Europese Spaans. Leer je het Europese Spaans, dan kun je uit de voeten in Chili of Ecuador. Maar je mist de finesse en de juiste uitspraak. Dat is echt cruciaal bij Spaans spreken. Oefenen tot je erbij neervalt. En dan weer opstaan en doorgaan.

 

NHA biedt in elke branche beroepsopleidingen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepsopleidingen bekijken » 
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!