Gratis studiegids

Taalcursus in het buitenland

Wil jij een taal leren? Dan is de kans aanwezig dat je erover denkt om een taalcursus in het buitenland te volgen. Dit is zeker mogelijk, aangezien je de taal op die manier leert van mensen waarvan het de moedertaal is. Uiteindelijk wil je je tijd in het buitenland efficiënt besteden. Het is dan handig om goed voorbereid te vertrekken. Volg daarom eerst een beginners taalcursus vanuit thuis!

 

Beginnerscursus als voorbereiding

Wil je je perfect voorbereiden? Kies dan een beginnerscursus die je vanuit thuis kunt volgen, zodat je daarna een taalcursus in het buitenland kunt doen. Zo gebruik je de tijd in het buitenland écht om je taalkennis te perfectioneren en je nog wat extra te richten op uitspraak en gesprekken. Je hoeft dan niet meer op 0 te beginnen met woordenschat en grammatica, en zo gebruik je je tijd in het buitenland dus efficiënter.

In korte tijd meters maken

Een taalcursus in het buitenland is namelijk duur, en in één week zul je de taal niet meester zijn. Door goed voorbereid te gaan en dus eerst een beginnerscursus als thuisstudie te volgen, kun je wél in korte tijd meters maken.
 

Geen taalcursus in het buitenland, maar gewoon vanuit thuis!

Hoewel een taalcursus in het buitenland natuurlijk fantastisch klinkt, zijn er wel een aantal nadelen. Zo is het erg prijzig en dien je een goede kennis van de Engelse taal te hebben, omdat dat meestal de taal is van waaruit de nieuwe taal wordt geleerd.

Er zijn echter ook alternatieven voor een taalcursus in het buitenland. Namelijk een complete taalcursus vanuit thuis volgen. NHA heeft een groot aantal taalcursussen van hoge kwaliteit, die je volledig vanuit thuis kunt volgen. Daarbij is de taalcursus gewoon vanuit het Nederlands, dus je kunt het absoluut goed volgen.
 

Met of zonder hulp van docent?

Je hoeft geen taalcursus in het buitenland te volgen voor gedegen hulp van een docent. Bij NHA kun je namelijk bij nagenoeg álle taalcursussen vanuit het Nederlands hulp van een docent krijgen. Hij of zij kijkt je huiswerk na en beantwoordt je vragen.
 

Gratis Proefles én 15 dagen Gratis Proberen!

Benieuwd naar aan taalcursus van NHA? Bekijk dan de gratis proefles van de door jou gekozen taal. Weet je nog niet zeker of de cursus iets voor je is en je misschien toch liever een taalcursus in het buitenland volgt? Je kunt de cursus ook bestellen en 15 dagen vrijblijvend op proef krijgen. Je kunt de cursus gewoon binnen die tijd terugsturen wanneer deze niet bevalt.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!