Gratis studiegids

 

Een spoedcursus Frans – spreken of schrijven?

Direct je woordenschat uitbreiden, snel Frans leren spreken, begrijpen en schrijven? Leer Frans spreken in je eigen tempo met bijvoorbeeld een spoedcursus Frans online. Kies voor een van de cursussen van NHA.

 

Spoedcursus Frans voor beginners en gevorderden

Onderhandelingen met een Franse klant of een vergadering in Parijs: een spoedcursus Frans volgen de meeste mensen vanwege zaken. Een presentatie voorbereiden - in het Frans. Of zorgen dat je franstalige e-mails begrijpt.

De Eifeltoren, de Alpen, het Louvre: Frankrijk is een vakantieland bij uitstek. Volg een spoedcursus Frans. Online of in deeltijd. Bij NHA studeer je in je eigen tempo. Waar en wanneer je wilt. Of je nu in de TGV van Amsterdam naar Parijs zit of in een vliegtuig van New York naar Bordeaux. De lesstof van NHA is opgedeeld in overzichtelijke modules. Zo combineer je werk en studie eenvoudiger.

 

Een praktische spoedcursus Frans

De taalcursussen van NHA zijn praktijkgericht. De nadruk ligt op vergroten van woordenschat en oefenen van praktijksituaties. Maar ook grammatica en uitspraak komen aan bod.

Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA:

Alle taalcursussen bekijken  »

 

Beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de beginnerscursus. Heb je al enige kennis, kies dan voor de gevorderdencursus.

Geef je vandaag op. NHA stuurt je het studiemateriaal toe. Vragen aan je persoonlijke docent stel je online.

Hoe snel je studeert bepaal je bij NHA zelf. Volg je de ene module na de andere dan volg je als het ware een spoedcursus Frans. Neem je liever de tijd en doe je een module per week, dan doe je langer over de cursus.

Straks ski je in de Franse Alpen en bestel je in een Franse berghut in het Frans een glas vin rouge. Je hebt je uitspraak geoefend en de bediende heeft niet in de gaten dat je uit Nederland komt.

Hoe handig is het als je tijdens een vergadering in Frankrijk ook begrijpt wat je Franse gesprekspartners onderling tegen elkaar zeggen bij de lunch of bij de garderobe.

 

Zorg dat je een streepje voor hebt en volg een spoedcursus Frans.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
 

Alle beroepscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!