Gratis studiegids

 

Een online taalcursus volgen – kies voor een van de taalcursussen van NHA

Parlez-vous français? Do you speak English?  Of misschien wil je wel IJslands, Koreaans of Chinees leren spreken: NHA heeft een zeer uitgebreid aanbod taalcursussen. Niet alleen vreemde talen, maar ook Nederlands. Er is zelf een cursus gebarentaal van NHA

Zo eenvoudig mogelijk een taal leren? Online een cursus bestellen? Het lesmateriaal thuisgestuurd krijgen en ondersteuning van je eigen docent? Dat - en nog veel meer - biedt NHA. Doe er je voordeel mee.

 

Praktijksituaties oefenen

Je woordenschat vergroten, praktijksituaties oefenen, je uitspraak oefenen en aandacht voor grammatica. Huiswerk lever je in, online. Taalcursus docenten kijken je werk na en geven feedback.

 

Online taalcursus aanbod

Zoek je de beste taalcursussen? Bekijk het aanbod van NHA. Op de website van NHA zie je beschrijvingen van de cursussen online. Taalcursus Noors of Italiaans? Geen probleem. Nederlands leren? Ook geen probleem. Zelfs een cursus Fries kun je gewoon online volgen bij NHA. 

Een greep uit de taalcursussen van NHA:

Bekijk hier alle taalcursussen »

 

Je kennis bijspijkeren en je beter voorbereiden op een examen van de middelbare school? Volg een van de taalcursus die je daar op voorbereidt.

Voor zaken naar een ander land en je wilt grip op de taal? Hoe handig is het als je tijdens een pauze van een vergadering ook begrijpt waar je gesprekspartners het onderling over hebben? Of als je in elk geval de basisprincipes kent en je weg kan vinden in een ander land en een andere taal. Je kunt op elk gewenst moment een taal leren. Online bijvoorbeeld, met je tablet of laptop op schoot in de trein of bus.

 

Portugees, Braziliaans, Spaans of Latijns-Amerikaans leren

In Brazilië spreken ze Portugees? Braziliaans vindt zijn oorsprong in het Portugees, maar inmiddels zijn er ook wel een paar verschillen. NHA biedt zowel Portugees als Braziliaans. Zo investeer je zelf in een taal leren. Online en met papier.

In Latijns-Amerika, behalve Brazilië, spreken mensen Spaans? Dat klopt. Maar ook tussen het Europese Spaans en het Latijns-Amerikaanse Spaans zijn enkele verschillen. NHA biedt zowel Spaans als Latijns-Amerikaans aan online. Taalcursus van NHA betekent dat je meer leert dan alleen een taal. Ze brengen je in contact met mensen en leren je de cultuur van een land beter begrijpen.

Een vraag als 'How are you?' snapt iedereen wel. Maar wat zeg je bij een officiële ontvangst? En wat in de supermarkt tegen een caissière? Leer het bij NHA. In alle talen.

 

Of leer gebarentaal! 

Niet op zoek naar een gesproken taal? Ook dan kun je terecht bij NHA! Met een Doventolk opleiding leer jij gebarentaal, zodat jij voortaan weet hoe jij jezelf duidelijk kunt maken zonder woorden te gebruiken. Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar je helpt er ook veel andere mensen mee!

 

Kies jouw taalcursus! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!