Gratis studiegids

 

Een spoedcursus Spaans?

Kies voor een van de cursussen van NHA!

De spoedcursus Spaans is de meest gekozen taalcursus. Spaans is immers een wereldtaal en daardoor erg populair. Wil jij Spaans leren voor je volgende vakantie? Of volg je een spoedcursus Spaans omdat over enkele weken die Spaanse klant langs komt bij jouw bedrijf? Vergroot snel jouw kennis van de Spaanse taal. Start jouw spoedcursus Spaans bij NHA!

Ik wil alle taalcursussen bekijken »

 

Bepaal zelf de spoed in jouw spoedcursus Spaans

Een spoedcursus Spaans duurt bij NHA gemiddeld 12 maanden. Je leert dan slechts 4 uurtjes per week. Wil je sneller Spaans leren? Dat kan! Want bij NHA studeer je op je eigen tempo. Jij leert dus zo snel Spaans als jij zelf wilt. Jij bepaalt zelf de spoed in jouw spoedcursus Spaans!

Wacht niet langer. Hoe sneller jij begint, hoe sneller je Spaans spreekt!

 

Praktische lessen

Kies jij voor een snelcursus Spaans bij NHA? Dan ga jij praktisch aan de slag met deze taal. De focus ligt op jouw woordenschat en uitspraak zodat jij je snel in het Spaans verstaanbaar kunt maken. Je gaat efficiënt te werk en krijgt verrassend snel de basis onder de knie.

NHA werkt bij taalcursussen, ook bij de spoedcursus Spaans, met studiemateriaal en een digitale geluidsbestanden. Met de geluidsbestanden kun je oefenen en hoor je de uitspraak. Vragen over de lesstof stel je online aan je persoonlijke docent. Ook het huiswerk lever je online in bij je docent.

Wil je eerst een voorproefje? Vraag nu gratis een proefles aan of schrijf je direct in en krijg de waardevolle cursus 15 dagen vrijblijvend op proef.

 

Volg een van de volgende cursussen van NHA en leer zo snel mogelijk Spaans:

 

Waar je wilt, wanneer jij wilt

NHA stuurt je jouw lesmateriaal toe. Wil je meteen beginnen met jouw spoedcursus Spaans? Via de online leeromgeving heb jij direct na je inschrijving toegang tot jouw materiaal.

De lessen van de spoedcursus Spaans zijn modulair opgebouwd. Je weet hoe lang je over een les doet. Of je nu op een terrasje op Ibiza zit of in een bibliotheek in Tilburg: je bepaalt zelf je studietempo.

Bespaar geld én tijd; schrijf je direct in voor de combinatie spoedcursus Spaans. Leer nog sneller Spaans voor beginners én gevorderden

 

Latijns Amerika

In de cursus Latijns-Amerikaans leer je het niet-Europese Spaans. De taal van de meeste Latijns-Amerikaanse landen. Alleen in Brazilië is een uitzondering. In de Verenigde Staten van Amerika wonen miljoenen mensen voor wie Spaans de moedertaal is.

 

Gratis spoedcursus Spaans?

Wil jij online gratis een snelcursus Spaans volgen? Dan ben je bij NHA helaas niet aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat kost nu eenmaal geld. Daarnaast wijst onderzoek uit dat een gratis cursus vaak niet wordt afgemaakt. Wil jij écht Spaans leren? Kies dan voor onze professionele spoedcursus Spaans!

Wil je eerst ervaren of deze cursus bij jou past? Vraag dan snel jouw gratis proefles aan of schrijf je direct in en krijg de waardevolle cursus 15 dagen vrijblijvend op proef.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!