Menu
Gratis studiegids

 

Een spoedcursus Spaans?

kies voor een van de cursussen van NHA

 

¿quieres una cerveza? Een biertje bestellen in het Spaans? Leer Spaans spreken bij NHA en volg een spoedcursus Spaans.

 

Ken je het liedje Despacito van Luis Fonsi? De Puerto Ricaanse zanger zingt in deze zomerhit over een meisje met wie hij graag wil dansen. En Enrique Iglesias, waarover zingt hij in het liedje El Baño? Als je iets van de Spaanse taal weet, dan snap je dat het over een bad gaat.

 

Waarom volg je een spoedcursus Spaans? Liedteksten begrijpen? Werk je in de muziekindustrie in wil je Enrique Iglesias in zijn eigen taal te woord staan? Of heb je Spaanse klanten en wil je hun e-mails begrijpen en beantwoorden?

 

Praktische lessen

Volg een snelcursus Spaans bij NHA. De lessen zijn praktisch: woordenschat uitbreiden, uitspraak oefenen. Ook theorie en grammatica komt aan bod. De focus ligt op zo snel mogelijk je zelfstandig in het Spaans uitdrukken. Lezen en schrijven, spreken en begrijpen.

 

Volg een van de volgende cursussen van NHA:

Alle taalcursussen bekijken »

 

NHA stuurt je het lesmateriaal toe. De lessen van de spoedcursus Spaans zijn modulair opgebouwd. Je weet hoe lang je over een les doet. Of je nu op een terrasje op Ibiza zit of in een bibliotheek in Tilburg: je bepaalt zelf je studietempo.

 

Latijns Amerika

In de cursus Latijns-Amerikaans leer je het niet-Europese Spaans. De taal van de meeste Latijns-Amerikaanse landen. Alleen in Brazilië is een uitzondering. In de Verenigde Staten van Amerika wonen miljoenen mensen voor wie Spaans de moedertaal is.

 

De meeste mensen kiezen vanwege studie of werk voor een snelcursus Spaans. Online gratis een cursus volgen? Helaas, NHA biedt geen gratis cursus aan. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en kwaliteit kost nu eenmaal geld.

 

NHA werkt bij taalcursussen, ook bij de spoedcursus Spaans, met studiemateriaal en een digitale geluidsbestanden. Met de geluidsbestanden kun je oefenen en hoor je de uitspraak. Vragen over de lesstof stel je online aan je persoonlijke docent. Ook het huiswerk lever je online in bij je docent.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over taalcursus Spaans. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!