Gratis studiegids

Zorg & Welzijn

Heb je het hart op de goede plek en vind je het fijn om voor anderen te zorgen? Bekijk dan ons aanbod van cursussen en opleidingen op het gebied van zorg en welzijn. Word bijvoorbeeld verpleegkundige of begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Of volg een opleiding Teamleider Zorg. En zo leer je met een SPH opleiding mensen professioneel helpen. Wil je bijscholen of specialiseren? Ook dat kan. Volg een basisopleiding op MBO-niveau en al snel ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Opleiding Zorg en Welzijn niveau 4

Ben jij op zoek naar een opleiding Zorg en Welzijn niveau 4? Met jouw hart van goud is het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt wanneer je op zoek bent naar een opleiding in deze branche. Jij vindt het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en er voor ze te zijn. Een erg mooie eigenschap!

Bij NHA bieden wij verschillende soorten opleidingen aan in de zorg. Een opleiding die perfect aansluit op de opleiding Zorg en Welzijn niveau 4 is onze thuisstudie Basisopleiding Verpleegkundige of de Basisopleiding Verzorgende IG.

Met deze opleidingen leg je een solide basis op dit gebied. Weet je nog niet zeker of je echt verpleegkundige of verzorgende wil worden? En is een 4-jarige opleiding daarmee wat veel van het goede voor je? Dan zijn onze basisopleidingen echt iets voor jou! Maak kennis met het vak en behaal je diploma. Dus ben jij op zoek naar een opleiding Zorg en Welzijn niveau 4? Dan zijn onze basisopleidingen perfect voor jou.

 

Opleiding Helpende niveau 2

De opleiding Helpende niveau 2 is een opleiding voor mensen met het hart op de goede plek. Wil jij graag de opleiding Helpende niveau 2 volgen, maar ben je nog niet zeker of die opleiding echt goed bij je past? Dan is de Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn perfect voor jou.

Tijdens deze opleiding maak je kennis met het mooi en dankbare vak van helpende. Jij leert alles wat je moet weten om een goede basis te leggen in dit vakgebied. Samen met je vakbekwame docent duik jij dieper in de wereld van de Helpende. Deze opleiding is een echte aanrader wanneer je twijfelt over de opleiding Helpende niveau 2 iets voor jou is.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Interessegebieden

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van creativiteit, verzorging en administratie tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke interesse je ook hebt, bij NHA is er altijd een cursus die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe interesses. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Tal van cursisten kiezen eerst een cursus om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er, dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld in een interessegebied. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
  
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!