Gratis studiegids

Gratis toegang tot de NHA ebook bibliotheek!

Bij NHA kun je terecht voor meer dan 600 thuiscursussen. Wanneer jij je inschrijft voor één van deze cursussen krijg je gratis toegang tot de NHA ebook bibliotheek. Vanaf jouw startdatum (na 01-01-2021) kun je met jouw gratis ebook abonnement 1 jaar lang genieten van 75 ebooks en ruim 40 audioboeken.

Sinds de coronacrisis pakken we er steeds vaker een boek bij. Het is belangrijk om die tijd voor jezelf te kunnen pakken en steeds nieuwe dingen te leren. Of je dat nou lekker languit op de bank doet, in de tuin of in de trein. Omdat je de ebooks en audioboeken kunt downloaden, lees je waar en wanneer je dat wilt. Dus ontdek die boekenwurm in jezelf!

  

 

Ebook abonnement bij elke opleiding

Welke cursus of opleiding je ook kiest, jij krijgt gratis toegang tot de NHA ebook bibliotheek. Maak jij een carrièreswitch? Of ben je op zoek naar een beroepsopleiding als verdieping voor je werk? Misschien heb jij de ambitie om je eigen bedrijf te beginnen. Ook dat kan met de opleidingen van NHA. En je breidt je kennis verder uit met de gratis ebooks uit de NHA ebook bibliotheek.

Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe hobby, of wil je je vrije tijd optimaal besteden. Dan is een hobbycursus een goede optie. Of wil jij een nieuwe taal onder de knie krijgen, voor je werk of je volgende vakantie. Met een taalcursus zet jij een stap in de goede richting. Ook met onze hobbycursussen en taalcursussen krijg je voor 1 jaar een ebook abonnement met toegang tot wel 75 gratis ebooks. 

 

Alle hobbycursussen bekijken » Alle taalcursussen bekijken »

 

Meer lees- en luisterplezier met gratis ebooks

Een gratis ebook abonnement betekent dus extra veel leren voor dezelfde prijs.  En de ebooks die jij kiest hoeven niet aan te sluiten bij je studie. Maar dat mag natuurlijk wel. In de ebook bibliotheek kies je uit 10 verschillende categorieën die allemaal gerelateerd zijn aan het beroepsmatige thema. Van persoonlijke ontwikkeling tot leiderschap & strategie, of van management tot marketing. 

Met een opleiding of cursus van NHA kun je nu dus genieten van extra veel lees- en luisterplezier. Thuis, maar ook onderweg. En het fijne van een audioboek, je beluistert het eenvoudig tijdens je dagelijkse bezigheden. Tijdens het poetsen, afwassen, sporten of autorijden leer je zo eenvoudig nóg meer.

  

   Lees ook: top 6 leukste e-books uit de e-bookbibliotheek

  

Hoe krijg ik toegang tot de ebook bibliotheek?

Zodra jij inlogt als student zie je de button naar de ebook bibliotheek verschijnen. Hier hoef je helemaal niks voor te doen. Heb je het druk met je opleiding? Krijg je de boeken die je wilt lezen niet doorgespit in 12 maanden tijd? Niet getreurd. Je kunt namelijk de ebooks downloaden. Wanneer jij de ebooks hebt gedownload zijn ze ook na jouw jaar gratis toegang nog beschikbaar.

Welke opleiding kies jij?

  

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!