Gratis studiegids

Leren programmeren / coderen

Programmeren is de toekomst. De wereld ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en de automatisering zet alsmaar door. Wil jij programmeren leren? Overweeg jij een Software Developer opleiding of een Front-end Developer opleiding? Van programmeren in C# tot Arduino programmeren tot Python en méér: leer vanuit thuis en in jouw eigen tempo een programmeertaal naar keuze, met begeleiding van een docent. Bekijk het aanbod:

Een opleiding of cursus programmeren

Heb jij interesse in een ICT opleiding met veel toekomstmogelijkheid? Een opleiding of cursus programmeren is dan precies wat je zoekt. Onder deskundige docentenbegeleiding ga jij aan de slag om de programmeertaal van jouw keuze onder de knie te krijgen. Omdat je bij de absolute basis begint, zijn de thuisstudies perfect geschikt voor mensen die nog weinig tot geen ervaring hebben. Leren coderen is zo ook voor jou binnen handbereik.

Er is zelfs een cursus Programmeren voor Kinderen, speciaal ontwikkeld voor kids van 10 jaar en ouder. Deze cursus werkt met mBlock, wat erg toegankelijk is voor jonge leeftijden. Zo kun jij leren programmeren, maar je zoon of dochter ook!
  

Wat zijn je carrièrekansen?

Heb je altijd al iets willen creëren, maar mis je de creativiteit hiervoor? Leren coderen en programmeren is de oplossing, want zo creëer je ook! Je bouwt dan niet met fysieke materialen, maar met code.

Als jij hebt leren programmeren, dan ligt het voor de hand dat je als programmeur in de ICT sector aan de slag gaat, maar jouw codes zullen in tal van branches gebruikt kunnen worden. Waar in veel branches steeds meer banen verdwijnen, zijn developers juist ontzettend gewild. Je bent dus bijna zeker van een baan!
   

Gratis proberen

Weet je niet zeker of een cursus programmeren iets voor jou is? Bij NHA kun je een gratis proefles van de door jou gekozen cursus doen. Weet je het daarna nog niet helemaal zeker? Dan kun je de opleiding bestellen en gratis 15 dagen proberen. Zo krijg je écht goed inzicht in de cursus programmeren en of deze aansluit bij jouw wensen en eisen.

Wil jij Javascript leren? Of kies je toch voor C Sharp of Arduino? De keuze is aan jou.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Leren programmeren met een thuisstudie

Ben jij er klaar voor om te investeren in je toekomst? Kies dan voor een cursus programmeren of coderen van NHA! Je gaat zeer praktijkgericht aan de slag onder supervisie van een docent. Je maakt huiswerk en levert dit online in, eventueel voorzien van extra vragen die je voor je docent hebt.

Het voordeel van een opleiding programmeren als thuisstudie is dat je waar en wanneer je wil kunt studeren. Je bent dus niet gebonden aan klassikale lestijden. Dit maakt de cursussen van NHA zeer geschikt om te combineren met een drukke baan, privé- en gezinsleven. Na afloop van de cursus programmeren kun je examen doen en ontvang je een diploma. Ga jij aan de slag met jouw toekomst? Start dan met coderen en programmeren via NHA!

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
   
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!