Gratis studiegids

Techniek opleidingen

De startmotor van je auto besluit om per direct met pensioen te gaan. Wat nu? De garage bellen? Of zelf sleutelen? Ander voorbeeld: de radiografisch bestuurbare auto stuurt alleen nog maar linksaf, er is een spoel kapot in het besturingsmechanisme. Laat je het zo of…? Met een klein beetje technisch inzicht is meer mogelijk dan je denkt. Verdiep je in onze techniek opleidingen en word zelfredzamer.

Ontdek je innerlijke automonteur                 

Ben jij iemand die van nature problemen in auto’s en elektronica kan achterhalen? Of ben je hier juist niet zo in thuis? Met de technische opleidingen van NHA kun jij straks je eigen boontjes doppen. Je doet kennis op waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zo ga je in de cursus Autotechniek aan de slag met de werking van en mogelijke mankementen aan auto’s. Je leert hoe je veel voorkomende problemen kunt herkennen én kunt oplossen. Dit is niet voor niets een van de meest populaire techniek opleidingen in ons aanbod.

Leer omgaan met elektronica

Je kunt ook kiezen voor de cursus Elektrotechniek. Een veelzijdige techniek opleiding waarin je leert hoe je kleine elektronische apparaten moet repareren. De gehele cursus is erg praktisch ingericht: je leert de meterkast kennen en gaat aan de slag met kleine huishoudelijke apparaten, contactdozen en schakelaars. Uiteraard krijg je ook een stukje theorie, maar alleen als dit nodig is voor de praktijk. Ben je geïnteresseerd geraakt in het onderwerp? Ga dan verder en kies voor de cursus Elektronica. Uiteindelijk is er voor ieder wat wils qua technische opleidingen.

Mocht techniek niet helemaal je ding zijn: geen probleem. Je kunt bij NHA ook terecht voor diverse beroepsopleidingen of je kunt een taal leren met een van onze vele taalcursussen. De keuze is geheel aan jou.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Interessegebieden

In je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt een opleiding Techniek volgen? Wij helpen je graag verder. Met een thuisstudie van NHA doe jij kennis op in jouw gewenste interessegebied. De cursussen zijn zeer praktijkgericht en zonder vooropleiding te volgen. Na afloop kun je een NHA getuigschrift aanvragen.


Onze techniek opleidingen volg je naast je baan, hobby’s en drukke (gezins)leven. NHA staat namelijk voor flexibel studeren. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving én je krijgt de cursus fysiek thuisgestuurd. Je kunt dus zowel online als offline studeren. Welke techniek opleidingen vind jij interessant? Schrijf je vandaag nog in!

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
   
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!