Gratis studiegids

Dierenzorg

Heb je (huis)dieren en wil je beter begrijpen wat er allemaal komt kijken bij de verzorging? Dat kan. In onze dierenzorg cursussen leer je alle praktische zaken die je moet weten. Ons aanbod bestaat uit een aantal verschillende opleidingen en cursussen welke aansluiten bij een bepaald dier óf een bepaald beroep of interesse. Zo kun je specifiek een dierenzorg cursus volgen die zich richt op honden of paarden, of juist wat algemener zoals dieren EHBO. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Welke dierenzorg opleiding of cursus past bij jou?

Hondencursussen                                

Een viervoeter staat ook wel bekend als a man’s best friend. Heb jij een hond en wil je deze beter leren begrijpen, verzorgen of zelfs redden in medische noodsituatie? NHA biedt een aantal dierenzorg cursussen welke interessant zijn voor hondenbezitters. Zo is er een hondencursus waarin je alles leert over je hond. Je leert het gedrag van je hond herkennen en leert de oorsprong en oplossing van een aantal veel voorkomende (gedrags)problemen. Tevens kun je de cursus Dieren EHBO volgen, waarmee je adequaat leert reageren op medische noodsituaties bij jouw huisdier. Heel erg praktisch en een absolute must wanneer je zelf een hond hebt.

Dierenzorg is natuurlijk méér dan opvoeden en medische noodsituaties. Zo moet een hond ook regelmatig naar de kapper. Wil jij geen geld meer uitgeven aan de trimsalon? Leer zelf je hond trimmen met onze zeer praktische cursus honden trimmen.

Zo zie je: van een cursus hondengedrag tot honden trimmen, er zijn diverse dierenzorg opleidingen in ons aanbod waar je als hondenbezitter ontzettend veel aan hebt!

Werken in de dierenzorg

De meeste cursussen op deze pagina zijn te volgen vanuit hobbymatige insteek. Maar er zijn ook een aantal dierenzorg opleidingen welke je voorbereiden op een baan in het werkveld. Zo kun je van hondentrimmen je baan maken met de opleiding Eigen Hondentrimsalon Starten. Tevens kun je de opleiding dierenartsassistent volgen, die je voorbereid op een baan in een dierenartsenpraktijk. Een droombaan voor velen, en met deze NHA dierenzorg opleiding zet jij de eerste stap!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Cursussen in het interessegebied Dierenzorg

Wil jij in je vrije tijd óf in je werk iets doen met dieren? Van de dierenverzorging opleiding algemeen tot specifiek paardenverzorging: bij NHA vind je de cursus die bij je past. De cursussen zijn zeer praktisch ingericht: je gaat dus niet alleen met theorie aan de slag, maar ook juist met de praktijk. Zo zijn onze dierenzorg cursussen dus zeer leerzaam vanuit hobbymatig perspectief én bereiden ze je ook goed voor op het werkveld, wanneer je die ambitie hebt.


Het voordeel van studeren bij NHA is dat je je opleiding of cursus geheel in je eigen tempo kunt volgen. We bieden voordelige lesgelden, persoonlijke begeleiding van een vakdocent en een gratis welkomstcadeau bij inschrijving! Start vandaag nog met het vormgeven van je toekomst en kies een cursus van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
   
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!