Gratis studiegids

Gratis leestijd

Dit zijn de 6 beste e-books uit de NHA e-bookbibliotheek

 
De laatste jaren pakt zo’n 23 procent van de Nederlanders er vaker een boek bij. Lekker languit op de bank of buiten in de zon. Wij vinden het belangrijk dat jij even tijd voor jezelf kunt pakken. En steeds nieuwe dingen leert. Daarom is het tijd om onze beste leestips met jou te delen. Deze e-books bevatten thema’s waar iedereen wat aan heeft. Mis ze niet!
 
 
  

   Meld jij je aan voor een NHA-studie?

Dan krijg je gratis toegang tot onze bibliotheek met meer dan 100 e-books en luisterboeken, waaronder deze top 6. Zo haal je echt álles uit jouw tijd en opleiding.

Lees meer over onze e-bookbibliotheek!

  


  11 triggervragen aan jouw drijfkracht 

Anna Tjumina

Tjumina beheerst de fijne kneepjes van mindsethacking. In dit boek vertelt ze je hoe je loskomt van moeten en toewerkt naar willen. Aan de hand van 11 handige triggervragen leer je hoe je conditionering aanpakt en nieuwe patronen creëert.

 

  Succesvol conflicten oplossen

Paul B. W. Hartman

Op het werk heeft iedereen weleens een aanvaring. Toch weten maar weinig mensen hoe ze geschillen effectief op kunnen lossen. In dit boek laat Hartman daarom op praktische wijze zien hoe je verschillende typen conflicten in de kiem smoort en tegelijkertijd de effectiviteit verbetert.

 

  Gereedschapskist aantrekkelijk formuleren

Ellis Buis

Van E-mails tot artikelen of sollicitatiebrieven: jouw boodschap komt zoveel beter over als je hem aantrekkelijk verpakt. Daarom geeft Buis je graag de 10 vuistregels voor zinnen die goed lopen en lekker lezen. Na dit boek overtuig jij iedereen moeiteloos van jouw kwaliteiten en argumenten.

 

  Solliciteren is verleiden

Peter M. Breuning

Het is zover: jij bent klaar om het roer om te gooien. Maar hoe overtuig je een ander van jouw capaciteiten? In dit boek geeft Breuning je het antwoord. Verwacht praktische tips om jouw kennis, ervaring en arbeidskracht op aantrekkelijke wijze te vertalen naar de arbeidsmarkt.

 

  Een eigen bedrijf beginnen

Wim Vlekken

Tijd om jouw lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een eigen bedrijf. Maar hoe zet je de eerste stappen als ondernemer? Vlekken neemt je aan de hand om dit onbekende terrein te verkennen. Van geldzaken tot marketing: na het lezen van dit boek ben jij er helemaal klaar voor.

 

  Je persoonlijke stressmanager

Anne-Lies Hustings

Stress is een van de grootste problemen in het moderne leven. Hustings biedt daarom 15 praktische tips om stress aan te pakken en je mentale gezondheid te verbeteren. Ontdek hoe jij ervoor staat en leer beter omgaan met spanning.
 

 
 
Lees ook: 5 tips om sneller te leren lezen

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!