Gratis studiegids

Transport & Logistiek

Wereldwijd is de Benelux een grote speler op het gebied van transport en logistiek. Met twee wereldhavens, een grote luchthaven en enkele kleine luchthavens is het een wereld die constant in beweging is en waarin veel expertise nodig is op alles op rolletjes te laten verlopen. Wil jij een belangrijke rol spelen in deze sector? Verdiep je in het uitgebreide aanbod van de NHA en volg een passende opleiding logistiek. Zo kun jij straks ook een bijdrage leveren in deze dynamische en uitdagende wereld. Ga jij aan de slag als chauffeur? Of word je de schakel tussen verzending en vervoer met een opleiding Expediteur?

Een veelzijdige branche

De wereld van logistiek en vervoer is erg dynamisch en zeer breed. Zo kun je als logistiek medewerker, teamleider of manager aan de slag bij tal van bedrijven. Ook het daadwerkelijke vervoeren van goederen en personen valt onder de logistieke branche. Dat betekent dat je met bijvoorbeeld een taxichauffeur opleiding ook aan de slag kunt in deze sector. Toch liever het brein achter de planning? Als logistiek planner zorg jij dat de boel draaiende wordt gehouden. Zo is er een logistiek opleiding voor iedereen!

Praktisch ingericht

Elke transport logistiek opleiding van NHA is zeer toepasbaar opgezet. Dit betekent dat je er ook écht iets aan hebt in de praktijk. Zo rond je een aantal van de opleidingen af met een erkend diploma, waarna je dus gediplomeerd bent om aan de slag te gaan in de transportsector. Welke transport opleiding spreekt jou het meeste aan?

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Transport & Logistiek opleiding die bij je past

Neem je toekomst in eigen hand en kies voor een kwalitatieve opleiding van NHA. Je kunt studeren waar en wanneer je wil, geheel in je eigen tempo. Zo werk jij naar een officieel diploma of getuigschrift toe. Van de opleiding tot logistiek medewerker tot de planner opleiding: ga jij mooie stappen zetten in jouw carrière?


Een transport en logistiek opleiding kun je gemakkelijk combineren met een baan, hobby’s en een druk (gezins)leven. Je krijgt de beste begeleiding van vakdocenten totdat je geslaagd bent. We bieden 100% examengarantie. Jouw toekomst start vandaag. Schrijf je in!

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!