Gratis studiegids

Grafische cursussen & opleidingen

Wil jij aan de slag met grafisch ontwerp? Lijkt het jou leuk om je creativiteit los te laten op allerlei soorten visuele communicatiemiddelen? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres. We bieden verschillende grafische cursussen & opleidingen aan waarmee jij de vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om in dit vakgebied aan de slag te gaan.

Kies je voor onze volledige cursus Grafisch Vormgever of voor een losse cursus Photoshop, InDesign of Illustrator? Het kan allemaal! Werk je liever met een gratis softwarepakket zoals Scribus of Inkscape? Ook dan vind je een geschikte grafische cursus bij NHA! Bekijk hieronder het volledige aanbod.

 

Volg een grafisch ontwerp cursus

Er is en blijft veel vraag naar grafisch ontwerpers. Door de populariteit van social media hebben bedrijven meer dan ooit behoefte aan aantrekkelijk vormgegeven communicatiemateriaal waarmee ze hun boodschap kunnen overbrengen.

Het werk in dit vakgebied is daarom ook erg breed. Je maakt niet alleen ontwerpen voor digitale media, maar bijvoorbeeld ook voor verschillende soorten drukwerk, logo’s of productverpakkingen. Met een grafische cursus leer jij de kneepjes van het vak om voor elke opdracht een uniek en creatief ontwerp te creëren.
 

Leer grafisch ontwerpen mét begeleiding

Volg je een grafische opleiding bij NHA? Dan sta je er nooit alleen voor! Je krijgt namelijk begeleiding van een ervaren vakdocent. Hij of zij kijkt je huiswerk voor je na en beantwoordt je vragen. Ook kun je in contact komen met medecursisten. Zo kunnen jullie elkaar helpen en motiveren.

De communicatie met jouw docent en medecursisten verloopt via onze eigen digitale leeromgeving. Daarmee heb je jouw grafische opleiding ook altijd bij de hand!
 

Probeer gratis een grafische cursus uit!

Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod aan grafische cursussen? Vraag dan eerst een gratis proefles aan van één of meerdere opleidingen. Zo kun je alvast een kijkje nemen in een les uit de cursus en kun je beter bepalen of de opleiding bij je past.

Toch liever de hele cursus op proef? Ook dat kan! Je kunt namelijk 15 dagen gratis proefstuderen. Dit geldt ook voor onze grafische cursussen en opleidingen. Kies de opleiding die het beste bij jou past en schrijf je vandaag nog in!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Leer grafisch ontwerpen in je eigen tempo

Wil jij meer leren over grafisch ontwerp? Wil je je verdiepen in één van de bekende Adobe programma’s zoals Photoshop of InDesign? Met een grafische cursus van NHA ga jij praktisch aan de slag. Stap voor stap word je wegwijs gemaakt in de wereld van graphic design. Leer meer over kleurgebruik, typografie, composities en nog veel meer!

Een thuisstudie grafisch ontwerp is de perfecte manier om je kennis uit te breiden. Of je nu al werkzaam bent als grafisch ontwerper of juist toe bent aan iets nieuws, met een grafisch ontwerp opleiding van NHA doe je altijd nieuwe kennis op. Je bepaalt zelf je studietempo en kunt alles doen vanuit huis. Schrijf je vandaag nog in!  

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
   
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!