Gratis studiegids

Schrijven

Schrijven kunnen de meeste mensen wel. Daar is deze tekst een mooi voorbeeld van. Maar in foutloos Nederlands een tekst schrijven die andere mensen ook daadwerkelijk aanspreekt en begrijpelijk is? Dat is een hele opgave. Al is de voorgaande te veel van het goede als je het show, don’t tell principe hanteert. Wil je beter (of: goed) leren schrijven? Volg een schrijfcursus bij NHA en vermijdt dit soort teksten die eindigen met vouten.

Liever leren schoonschrijven? Ook dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Kies dan voor de cursus Kalligrafie of Handletteren.

Benieuwd wat de verschillen precies zijn tussen een aantal van onze schrijfcursussen? Lees meer over onze schrijfcursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Interessegebieden

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van creativiteit, verzorging en administratie tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke interesse je ook hebt, bij NHA is er altijd een cursus die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe interesses. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Tal van cursisten kiezen eerst een cursus om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er, dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld in een interessegebied. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
  
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!