Gratis studiegids

Persoonlijke Effectiviteit

De mate waarin jij jouw privé en werk gerelateerde doelen behaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke effectiviteit. Met behulp van trainingen en cursussen kun jij jouw persoonlijke effectiviteit vergroten en jouw doelen sneller behalen. Van een cursus Office 365 tot Positieve Psychologie, er zijn tal van cursussen die jouw capaciteit kunnen vergroten, waardoor jij het uiterste uit jouw privéleven en carrière kunt halen.

Werken aan jouw persoonlijke effectiviteit kan zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd vlak.

Persoonlijke ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen, kan alleen wanneer jij investeert in zelfontwikkeling. Heb jij een druk leven en vind je het lastig om te ontspannen? Dan is een cursus Stressmanagement dé oplossing om jouw stress om te buigen naar gezonde spanning. Of wil jij graag positiever in het leven staan? Dan is de cursus Positieve Psychologie wellicht iets voor jou. Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zorgt voor meer rust en balans in jouw privéleven.

 

Loopbaanontwikkeling

Jouw persoonlijke effectiviteit vergroten op werk gerelateerd gebied, kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan trainingen persoonlijke effectiviteit, zoals NLP of een cursus Excel. Door nieuwe vaardigheden te leren of je kennis te vergroten, ben jij in staat om jouw doelen beter en sneller te bereiken. Met een cursus snel typen kun je bijvoorbeeld kostbare tijd winnen maar ook een cursus projectmanagement zorgt ervoor dat er effectiever gewerkt wordt op de werkvloer. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Investeren in persoonlijke effectiviteit

Ben jij er klaar voor om het uiterste uit jouw leven te halen? Kies dan voor een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit van NHA. Je gaat aan de slag met theorie en krijgt praktische handvaten die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Jouw persoonlijke docent staat voor jou klaar met handige tips en bruikbare feedback.

Het voordeel van een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit als thuisstudie, betekent dat je kunt studeren waar en wanneer jij wilt. Door het flexibele van thuis studeren kun jij jouw studie combineren met jouw gezinsleven en baan. Je ontvangt na afronding van de cursus een diploma. Het bewijs van jouw persoonlijke ontwikkelingen. Wil jij jouw tijd nuttiger besteden en jouw doelen efficiënter bereiken? Volg een cursus bij NHA!

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
   
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!