Gratis studiegids

Financiële dienstverlening cursussen

Hypotheken verstrekken, mensen helpen bij de verkoop van een huis of verzekeringen adviseren: in de financiële dienstverlening kun je alle kanten op. Een ding is zeker: er is altijd vraag naar mensen met specifieke kennis op het gebied van de financiën. Van de opleiding tot Budgetcoach tot WFT: bij de NHA heb je de keuze uit verschillende financiële cursussen die je verder helpen in deze wereld.

Mensen uit de schulden helpen

Iedereen heeft te maken met financiën. Voor veel mensen kan dit echter lastige materie zijn. Met behulp van een financiële cursus kun jij mensen helpen met hun financiële vraagstukken. Zo hebben we een opleiding richting schuldhulpverlening waarin jij alle handvatten krijgt aangereikt om mensen te helpen uit de schulden te komen. Niet alleen een uitdagende job, maar ook erg dankbaar werk.
  

Praktijkgericht

De financiële dienstverlening cursussen van NHA zijn erg geschikt om te kijken of je een klik hebt met vakgebied. Na de cursus is het dan altijd nog mogelijk om een volwaardige beroepsopleiding te volgen. Dit is overigens niet altijd noodzakelijk. Een aantal van onze cursussen, bijvoorbeeld de WFT basis opleiding, zijn meteen geschikt om mee aan de slag te gaan in het werkveld.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Financiële cursussen in je eigen tempo

Wanneer je een baan ambieert in de financiële sector, of wanneer je reeds in deze sector werkt en je graag wat meer kennis wil opdoen, dan zijn onze financiële cursussen zeker een goede aanvulling. Je kunt de studie of cursus geheel in je eigen tempo volgen. Bij NHA kun je dus écht flexibel studeren, en daarmee is je financiële dienstverlening cursus goed te combineren met een baan, gezin en hobby’s.


Wil jij je toekomstmogelijkheden verbreden met een financiële cursus? Start dan vandaag nog met een NHA opleiding. Schrijf je in en ontvang meteen toegang tot de digitale leeromgeving. Je krijgt het studiemateriaal ook per post toegestuurd. Verbreed je financiële kennis bij NHA!

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!