Gratis studiegids

 

Wist je dat mensen die een cursus volgen als vrijetijdsbesteding gemiddeld genomen gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen? Je vrije tijd nuttig besteden is dus zo slecht nog niet! Laat Netflix daarom maar even voor wat het is en ga aan de slag met een cursus. Voor je het weet ga je gelukkiger door het leven. Wie wil dat nu niet?! 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

MAAK DE MOOISTE CREATIES

 

Schitterende handgemaakte sieraden voor je moeder of een overheerlijke verjaardagstaart met een prinses voor je dochtertje. Wat zal ze stralen! Het is voor veel mensen een droom om zo’n mooie creaties zelf te maken. Maar wist je dat veel mensen denken dat dit hen nooit gaat lukken? En daarom beginnen ze er niet eens aan.

Zonde! Want zelfs de beste Meester Patissier is ooit begonnen zoals jij. Zonder ervaring en nog een hele leerzame wereld voor zich. Geef daarom nooit op nog voordat je begonnen bent. Een goede cursus leid je door de eerste stappen en geeft je het benodigde zelfvertrouwen.

Na het volgen van een cursus gaat je (nieuwe) hobby je een stuk gemakkelijker af. Iedereen zal versteld staan van jouw creaties. Je zult steeds opnieuw moeten uitleggen dat jij die taart of dat kledingstuk toch écht zelf hebt gemaakt. Wees voorbereid op alle complimentjes en neem ze vol trots in ontvangst. Je hebt het verdiend! En dat allemaal omdat jij die eerste stap hebt gezet: het volgen van een hobbycursus bij NHA.

 

Laat je fantasie de vrije loop

 

En ze leefde nog lang en gelukkig… Een verhaal met een happy end doet het altijd goed. Maar nu is het jouw tijd. Misschien heeft jouw verhaal wel helemaal geen happy end? Dit is helemaal aan jou als je de prachtige hobby van het schrijven oppakt. Het is jouw wereld en jouw verhaal. Laat je fantasie de vrije loop en creëer schitterende werelden voor je personages. Van betoverende sprookjesbossen tot futuristische werelden. Jij beslist.

Schrijven is een prachtig hobby en iedereen kan het leren. Sluit je even af van de wereld en vergeet alles om je heen. Loop rond door je eigen verhaal. Je leert het allemaal wanneer je kiest voor een thuiscursus schrijven. Er zal een wereld voor je opengaan. Jouw wereld.

 


 

 

De allerleukste creatieve cursussen vind je bij NHA

Of je nu kiest voor een cursus waarbij je prachtige creaties leert maken of kiest voor het schrijven van bijzondere verhalen, de allerleukste cursussen vind je bij NHA. 

 

 

Heerlijk in de tuin of in de natuur

 

Ieder seizoen heeft iets bijzonders. De beeldschone bloemen die in het voorjaar de lente aankondigen. De kleurrijke hortensia’s die stralen in de zomerzon. De prachtig gekleurde bladeren in de herfst. En een sprookjesachtig wit landschap in de winter. Een écht buitenmens geniet volop van ieder seizoen. En hoe leuk is het dan om een cursus te volgen die je naar deze prachtige buitenwereld leidt?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Fotografie? Zie de wereld door de lens van je camera. Ontdek de schoonheid van de natuur en de pracht van wilde dieren. Na thuiskomst kun je heerlijk met je laptop op de bank kruipen en je foto’s bewerken met Lightroom of Photoshop. Allemaal cursussen die je bij NHA kunt volgen.

 

Zet de eerste stappen met behulp van een cursus

 

Liever niet te ver van huis? Schitterende foto’s maak je ook in je eigen tuin, op je balkon en zelfs in je eigen huis. Maar misschien wil je wel iets heel anders. Je huis eens volledig opnieuw inrichten bijvoorbeeld. Nieuwe kleur op de muur en een heel nieuw interieur. Of bloemschikken? Zodat je altijd over een prachtig boeket beschikt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, een cursus helpt je met de eerste stappen. Het helpt je in je ontwikkeling en zorgt ervoor dat je niet te snel opgeeft als het niet lukt.

Starten was nog nooit zó eenvoudig. Want met het STAP-budget zijn veel cursussen nu helemaal gratis te volgen bij NHA. Volg je hart en vind je passie. Je zult er geen moment spijt van krijgen!

 

 

 

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

 

Hoe fijn het ook is om onderuit op de bank naar Netflix te kijken, meestal krijg je er weinig energie van. Dit in tegenstelling tot het leren van een vaardigheid. Iets dat je écht leuk vindt. Iets waarvan je resultaat ziet en trots op bent als je je eigen vooruitgang ziet.

Dat ervaarde Elyse ook zo. Als jonge moeder ging al haar tijd naar haar drie kinderen en haar drukke baan in de kinderopvang. Ze ging op zoek naar iets dat helemaal van haarzelf zou zijn. Even geen moeder zijn, maar gewoon Elyse. Ze vond haar passie in de fotografie. En daar bleek ze bijzonder goed in te zijn. Elyse ontdekte haar talent en kreeg hernieuwde energie. En dat allemaal door te starten met een cursus Fotografie van NHA. Volg jij haar voorbeeld?

 

Klik hier om het verhaal van Elyse te lezen

 

 

 

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

 

Daag jezelf uit en ontwikkel je vaardigheden. Het is ontzettend leuk om je te blijven ontwikkelen. Dat kan op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling tot het creatief bezig zijn met iets en je daar helemaal in verliezen.

Dus start vandaag nog met een cursus die je verder gaat helpen. Een cursus die je energie geeft. Een cursus die je gelukkiger maakt! En wie weet ontdek je nog een verborgen talent.

 

Van de Nederlanders die een thuiscursus doet

wil zichzelf vooral verder ontwikkelen 

 

 

 

Dit is jouw tijd

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!