Gratis studiegids

 

Een eigen restaurant beginnen

Kies voor een van de cursussen van NHA

Fajita's maken of gnocci met courgette? Gaat het bij een restaurant om de smaak of om de aandacht? Of om beide? Dat ontdek je bij een eigen restaurant starten.

Koken en geld verdienen

Gasten die genieten van je gerechten. Zelf de menukaart samenstellen. Kiezen waarmee je je gasten verrast en verwent. Een eigen restaurant beginnen betekent kiezen voor vrijheid.

De een kiest voor een restaurant op een vaste locatie. Een ander koopt een foodtruck en reist van festival naar festival en verkoopt broodjes hamburger voor € 8,- per stuk. Weer een ander legt zich toe op catering. 

 

Een eigen restaurant beginnen? Begin bij de cursus HOV Horeca

Van eigenaar van een lunchroom tot kroegbaas: iedereen weet, de horeca is een dynamisch vakgebied. Hou je van mensen, hou je van eten en hou je van gezelligheid en wil je daar je beroep van maken? Begin als horeca ondernemer. Een restaurant starten is een van de mogelijkheden.

Een eigen restaurant beginnen? Lekker voor jezelf beginnen? Er is bepaalde kennis die je moet bezitten voordat je legaal een restaurant mag starten. Denk bijvoorbeeld aan Sociale Hygiëne. Met de cursus van NHA bereid je je voor om je SVH diploma Sociale Hygiëne te behalen.

NHA heeft de volgende cursussen voor ondernemers in de horeca:

 

Van marketing en bedrijfsformule tot personeel en organisatie, CAO en Arbo, wetten, belastingen en verzekeringen en nog veel meer: leer de ins en outs van het horecavak met de cursus HOV Horeca Ondernemer van NHA.

Je ondernemersskills uitbreiden of meer grip op de administratie? Mensen met ambitie in de horeca kiezen ook voor de cursussen:


Een eigen restaurant beginnen: leer je gasten kennen!

Een eigen restaurant beginnen, een cateringbedrijf runnen of een kleine intieme lunchroom uitbaten: stel de perfecte mix samen van eten, drinken en aandacht. Weet waar gasten voor willen betalen en stel een goed aanbod op. Je zult merken dat gasten hun waardering voor jouw zaak laten blijken.

Wil je bijvoorbeeld cocktails leren maken en weten hoe je ze op de juiste manier serveert? Start dan vandaag nog met de opleiding Bartender. In deze cocktail cursus leer jij van Nederlands favoriete barman Victor Abeln alle ins en outs van het vak. Een kans die je niet wil missen!

Of ontdek hoe je zelf zoete delicatessen kunt maken en verkopen, ook zonder daarvoor een lange opleiding te volgen om patissier te worden. In de Patissier opleiding van NHA leer je dit al in 6 maanden en gewoon vanuit huis.

 
Een eigen restaurant beginnen, begint met een droom. Hard werken, ook buiten kantoortijden en elke dag weer het beste uit jezelf halen. Uiteraard moet het wel bij je passen. Een restaurant starten is een hele stap. Met NHA ben je optimaal voorbereid.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepsopleidingen bekijken
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!